Ξανά για πρόεδρος ο Αλετράς

Ο επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ Γιώργος Αλετράς είναι πιθανό να καταλάβει θέση προέδρου και στο νέο ΔΣ - τι ανέφερε στη δήλωση απολογισμού.

[googlead][/googlead]

Τον απολογισμό του τρίμηνου έργου της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ έκανε ο επικεφαλής Γιώργος Αλετράς ο οποίος μάλιστα εμφανίζεται ως επικρατέστερος να καταλάβει τη θέση προέδρου και στο νέο σχήμα της ΠΑΕ, όπως αναφέρει το «gentikoule.gr».

Πρόκειται άλλωστε για πρόσωπο κοινής αποδοχής που χαίρει της εμπιστοσύνης και των ποδοσφαιριστών και των παραγόντων με βάση τους επιτυχημένους χειρισμούς του σε μία δύσκολη περίοδο για την ομάδα. Παράλληλα, είναι ενήμερος για όλες τις εκκρεμότητες που χρήζουν διευθέτησης οπότε θεωρείται ο κατάλληλος άνθρωπος για την προεδρία.

Αναλυτικά η δήλωση απολογισμού του Αλετρά (για τη θητεία της Διοικούσας Επιτροπής) στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ στην οποία σημειώνει ότι «πετύχαμε περισσότερα απ' ότι περιμέναμε»:

«Η ομάδα χρειάζεται χρήματα, αλλά και αγάπη. Και τα δυο έλειπαν, όταν αναλάβαμε εμείς. Δώσαμε αγάπη, αλλά και όσα χρήματα μπορέσαμε να βρούμε, απο τους μετόχους. Τα διαχειριστήκαμε με σύνεση. Ευχαριστώ τα παιδιά της Διοικούσας Επιτροπής. Ρισκάραμε πολύ. Είχαμε στο μυαλό μας μόνο πως θα σωθεί η ομάδα, χωρίς να έχουμε στο μυαλό μας, τους εαυτούς μας και τα σπίτια μας. Πετύχαμε περισσότερα απ' ότι περιμέναμε.

Κάποιοι από εμάς συνεχίζουν στη νέα διοίκηση, για να ολοκληρώσουμε, αυτό που έχουμε ξεκινήσει.Τα πράγματα παραμένουν δύσκολα, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος θα πετύχουμε το στόχο μας».

 

Last modified onΠαρασκευή, 23 Μάρτιος 2018 12:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep