«Μέχρι τον... Ψηλορείτη»

Η απολογία της Αναγέννησης Καρδίτσας για τα συνθήματα των οπαδών της σε βάρος του ΟΦΗ.

[googlead][/googlead]

Έπειτα από πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε, την Τρίτη (20/03) απολογήθηκε η Αναγέννηση Καρδίτσας για τα συνθήματα που φώναζαν οι οπαδοί της σε βάρος του ΟΦΗ και της Κρήτης... Αν και ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Βαλάντης Μπλέτσας (οι Θεσσαλοί δεν είχαν δικηγόρο) δήλωσε απορημένος με την κλήση, η πρόεδρος της έδρας του είπε ότι «μέχρι τον Ψηλορείτη έπιασαν...».

Το FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στον αθλητικό δικαστή και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Αρχικά ο Βαλάντης Μπλέτσας απόρησε, λέγοντας: «Δεν καταλαβαίνω γιατί έχουμε έρθει», με την πρόεδρο της έδρας, Μαρίνα Μπόζνου να απαντά: «Βρίσατε τον ΟΦΗ και την Κρήτη όλη. Εδώ δεν είναι και αόριστο. Έχουμε πλήρη περιγραφή. Μέχρι τον Ψηλορείτη έπιασαν».

Μπλέτσας: «Στα αυτιά μας δεν έφτασε ποτέ. Δεν έχουμε εικόνα. Ούτε συστάσεις έγιναν από τα μεγάφωνα, ούτε ο παρατηρητής μας είπε τίποτα, ούτε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα».

Μπόζνου: «Για να πάει στον Εισαγγελέα είναι ή από την Αστυνομία ή από τη ΔΕΑΒ».

Μπλέτσας: «Φέτος έχουμε πάρει πάνω από έξι φορές εύσημα για τη φιλοξενία μας. Απορούμε με τη διαδικασία αυτή. Δεν έχει γίνει το παραμικρό. Δεν έχει γίνει ούτε σύσταση. Μόνη διακοπή ήταν για το πανό του ΟΦΗ. Ο διαιτητής δεν το έλαβε υπόψη του».

Σε ό,τι αφορά στη δίωξη που ασκήθηκε στον ΟΦΗ για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο νομικός της ΠΑΕ, Δημήτρης Βαγιάκος τόνισε ότι υπάρχει δεδικασμένο, αφού οι Κρητικοί έχουν ήδη απολογηθεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Last modified onΤετάρτη, 21 Μάρτιος 2018 00:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep