Μεταμέλεια Μπαργκάν

Με πρωτοβουλία Μυροφορίδη δόθηκε... άφεση αμαρτιών στον Κενάν Μπαργκάν. Πού δηλώνεται ο Μουμίν.

[googlead][/googlead]

Ο Δημήτρης Σπανός στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Εργοτέλη είχε ερωτηθεί για το ενδεχόμενο επιστροφής του Κενάν Μπαργκάν που είχε μπει σε «καραντίνα» και είχε τονίσει ότι ότι είναι στο χέρι του 29χρονου να βοηθήσει πρώτα τη ζωή του και μετά την ομάδα. Με πρωτοβουλία του Παύλου Μυροφορίδη, λοιπόν, ο μεσοεπιθετικός των «κίτρινων» επιστρέφει στις υποχρεώσεις τους.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ, ο Μπαργκάν ενεργοποιείται εκ νέου, ώστε να δώσει λύσεις στην κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Έδειξε μεταμέλεια και από τη στιγμή που ο Σπανός έριξε νερό στο κρασί του, η επιστροφή είναι γεγονός. Τελευταία συμμετοχή του Μπαργκάν ήταν στο εκτός έδρας ματς με τη Βέροια στις 31 Ιανουαρίου...

Σε ό,τι αφορά στο προσεχές παιχνίδι με την Παναχαϊκή, διαθέσιμοι αναμένεται να είναι οι Πασάς, Ιντζόγλου, όπως και οι Βαλεριάνος, Μπούρμπος που επιστρέφουν από τιμωρία. Στην αποστολή θα μπει και ο Μουμίν, ο οποίος εκτός απροόπτου θα δηλωθεί να εκτίσει στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΟΧ Κισσαμικό και στην εντός με τη Δόξα Δράμας.

Last modified onΤετάρτη, 14 Μάρτιος 2018 12:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep