«Δεν θα πανηγυρίσω αν βγω δεύτερος»

Ο Γιώργος Δεληζήσης θέλει όχι μόνο άνοδο με τον Άρη, αλλά και πρωτιά.

[googlead][/googlead]

Ο αρχηγός του Άρη, Γιώργος Δεληζήσης, μίλησε στον ARENA FM 89.4 για την αγωνιστική κατάσταση του Άρη, λίγα 24ωρα πριν το ντέρμπι με την Παναχαϊκη στην Πάτρα, για το εφετινό πρωτάθλημα της Football League, αλλά και τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδοσφαίρου γενικότερα. Όσο για την υπόθεση άνοδος του Άρη, σχολίασε ότι «θέλω να βγω πρώτος, δεν θέλω να βγω δεύτερος, δεν θα πανηγυρίσω καν αν βγω δεύτερος». Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αμυντική λειτουργία του Άρη εφέτος:
«Η αμυντική λειτουργία της ομάδας δεν οφείλεται μόνο στους αμυντικούς. Η άμυνα ξεκινάει από τους επιθετικούς της ομάδας μας, όλοι συμβάλλουν στο αποτέλεσμα. Έτσι όπως έχει χτιστεί αυτή η ομάδα, προτιμότερο είναι να κρατάς το μηδέν και στην συνέχεια σίγουρα έχουμε την ποιότητα μεσοεπιθετικά να κάνουμε το γκολ. Όσο κρατάμε το μηδέν, μπορούμε αν κάνουμε μια φάση να πάρουμε το ματς. Μέλημά μας είναι η άμυνα και πιστεύουμε πως το γκολ θα έρθει και θα κερδίσουμε».

Για το χθεσινό νικηφόρο (3-0) παιχνίδι του Άρη κόντρα στον Εργοτέλη:
«Χθες ήταν ιδιαίτερο παιχνίδι, ο κόσμος μπορεί να μην το καταλαβαίνει. Ο Εργοτέλης παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο που δεν παίζει άλλη ομάδα στην κατηγορία. Πρέπει να προσαρμοστείς στο παιχνίδι του. Πήγαινε η μπάλα στον τερματοφύλακα κι ο κόσμος φώναζε, αλλά εμείς είχαμε οδηγίες να μην πάμε να μαρκάρουμε για να μην χαθεί η συνοχή, μπορεί να μην βγει το μαρκάρισμα και να δεχθούμε πίεση. Ο Τάκης Γκώνιας κάνει καλή δουλειά, παίζει όμορφο, επιθετικό ποδόσφαιρο και ήταν ιδιαίτερο το χθεσινό παιχνίδι για την ομάδα μας. Προσαρμοστήκαμε στην τακτική που έπρεπε να ακολουθήσουμε. Δεν θα υπάρχει άλλο τέτοιο παιχνίδι, ξέραμε κάποια στιγμή πως ο Εργοτέλης θα κάνει λάθη και μέσα από την πίεσή μας βγάζαμε γκολ και θα παίρναμε τη νίκη, όπως κι έγινε».

Για την προσωρινή άνοδο του ΟΦΗ στην 1η θέση της βαθμολογίας την Κυριακή:
«Προσωπικά ένιωσα άσχημα όταν είδα τη βαθμολογία και μας είδα δεύτερους. Θέλω να βγω πρώτος, δεν θέλω να βγω δεύτερος, δεν θα πανηγυρίσω καν αν βγω δεύτερος. Όλοι οι συμπαίκτες μας νιώθουν έτσι και η ομάδα θα βγει πρώτη, είμαστε σίγουροι».

Για το γκολ του Άρη που έχουν προέλθει από αμυντικούς:
«Κάθε Κυριακή δεν μπορεί να σκοράρει ο Διαμαντόπουλος κι ο Πλατέλλας. Θα ‘ρθουν και αυτά τα ματς. Μακάρι κάποιες στιγμές να γίνονται και αυτά».

Για το επικείμενο παιχνίδι του Άρη με την Παναχαϊκή:
«Αν ο Άρης είναι καλά δε φοβάται τίποτα, θέλει να ανέβει κατηγορία η Παναχαϊκή αλλά δεν τα φοβόμαστε τα ματς αυτά, ο Άρης πάει παντού για να νικήσει, δεν πάει για την ισοπαλία στην Πάτρα».

Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την διακοπή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ:
«Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά. Αυτά τα γεγονότα μας πηγαίνουν 100 χρόνια πίσω. Δεν γίνεται ένας πρόεδρος να πηγαίνει στο γήπεδο με το πιστόλι, μόνο πίσω σαν χώρα πηγαίνουμε έτσι. Δεν έχει σχέση που είναι ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ».

Για το ότι ο Άρης δεν μπόρεσε να κερδίσει σε γεμάτο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον ΟΦΗ και τα Τρίκαλα:
«Δεν πιστεύω πως φταίει το άγχος. Όταν βλέπουμε το γήπεδο γεμάτο θέλουμε να κερδίζουμε, λυπόμαστε που έχουμε φέρει τόσο κόσμο στο γήπεδο και κάναμε 0-0 δυο φορές, την επόμενη φορά ελπίζω να κάνουμε κάτι καλύτερο».

Για την παρουσία του στον Άρη:
«Είναι πολύ όμορφο να παίζω στον Άρη, στην καθημερινότητά σου όταν σου λένε μπράβο στον δρόμο, είναι σημαντικό, και πρέπει να προσπαθείς για τον σύλλογο, τον εαυτό σου, για τον οργανισμό που λέγεται Άρης. Πρέπει να είσαι δεμένη σαν ομάδα, να έχεις οικογενειακό κλίμα, σίγουρα θα υπάρξουν προβλήματα κάποια στιγμή, αλλά το καλό της ομάδας είναι το παν».

Για τις δυο συνεχόμενες γκέλες της ομάδας:
«Δεν θεωρώ ότι έγινε κοιλιά, όταν είσαι ο Άρης και παίζεις στην Καλλιθέα και σου ακυρώνουν τρία γκολ, τι να πω. Έχουν γίνει χειρότερα πράγματα και στην Σούπερ Λιγκ και παντού. Πόσα γκολ πρέπει να βάλουμε για να μετρήσουν ένα, δέκα;».

Για το αν ο Άρης θα ανέβει κατηγορία:
«Ό,τι θέλει ας γίνει, ο Θεός ο ίδιος να κατέβει, εμείς θα βγούμε κατηγορία και θα βγούμε πρώτοι».

Για τις λιγοστές φορές που μιλάει σε ΜΜΕ:
«Δεν είναι δουλειά μου να μιλάω, εγώ είμαι ποδοσφαιριστής και δείχνω ότι θέλω να δείξω μέσα στο γήπεδο».

Last modified onΤρίτη, 13 Μάρτιος 2018 17:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep