Το σερί του Άρη διευρύνεται...

Ο Άρης κράτησε για 8ο διαδοχικό ματς το μηδέν παθητικό εντός έδρας. Κάρτες ο Μουμίν, μάλλον θλάση ο Μιλούνοβιτς.

[googlead][/googlead]

Στο ρετιρέ της βαθμολογίας επέστρεψε ο Άρης και άνοιξε τη διαφορά από την 3η θέση στους 10 βαθμούς, με την Παναχαϊκή να έχει ματς λιγότερο. Οι «κίτρινοι» επέστρεψαν στις επιτυχίες έπειτα από δύο διαδοχικές ισοπαλίες, ενώ απέναντι στον Εργοτέλη (3-0) διεύρυναν και το σερί που τους θέλει να μη δέχονται γκολ εντός έδρας από τον... Νοέμβριο.

Μετά το τέρμα του Παναγιώτη Μωραΐτη στο 7' του αγώνα Άρης - Παναχαϊκή (2-1) στις 25 Νοεμβρίου οι «κίτρινοι» δεν έχουν δει την εστία τους να παραβιάζεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αισίως, λοιπόν, το μηδέν παθητικό εντός «τρέχει» 803 αγωνιστικά λεπτά.

Η επόμενη τετράδα αγώνων είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τον Άρη, αλλά τα προβλήματα για τον Δημήτρη Σπανό δεν λείπουν. Ο Χουσεΐν Μουμίν συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες, ο Λούκα Μιλούνοβιτς πιθανότατα έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο, ενώ τραυματίας παραμένει ο Λευτέρης Ιντζόγλου.

Σημειώνεται ότι την Κυριακή (18/03) οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν την Παναχαϊκή εκτός έδρας, στις 24 Μαρτίου τον ΑΟΧ Κισσαμικό στα Περιβόλια, την 1η Απριλίου υποδέχονται τη Δόξα Δράμας και τη Μεγάλη Τετάρτη δοκιμάζονται στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ.

Last modified onΤρίτη, 13 Μάρτιος 2018 12:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep