Στο Αίγιο ο Δαμιανάκης

«Αν συνεχίσουμε με την ίδια συμπεριφορά, θα πετύχουμε την παραμονή», λέει ο Πέτρος Δημητρίου στον Παναιγιάλειο.

[googlead][/googlead]

Μία προσθήκη σε θέση που «πονάει» ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Παναιγιάλειος. Η «Μαύρη Θύελλα» είχε συζητήσει με τον στόπερ, Χαράλαμπο Δαμιανάκη, όμως ο 22χρονος βρέθηκε στις Σέρρες και συμμετείχε στις προπονήσεις του Πανσερραϊκού. Εν τέλει τα «λιοντάρια» έβγαλαν από το «ψυγείο» τον Κώστα Τσαμούρη και κατά συνέπεια η μεταγραφή δεν προχώρησε.

Ο Δαμιανάκης, λοιπόν, βρίσκεται από την Τετάρτη (07/03) στο Αίγιο και είναι θέμα της ΠΑΕ πλέον να δώσει τα χέρια μαζί του, ώστε ενισχυθεί στο κέντρο άμυνας. Τα περιθώρια, πάντως, πιέζουν και τις δύο πλευρές, γιατί η μεταγραφική περίοδος για τους πρώην ποδοσφαιριστές της Βέροιας εκπνέει την Παρασκευή (09/03). Αυτό σημαίνει ότι εκτός απροόπτου θα δώσουν τα χέρια.

«Έτσι θα μείνουμε»

Ο Παναιγιάλειος δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες σε γκολ απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Πέρασε, βέβαια, στη βαθμολογία τον Πανσερραϊκό και καλείται να κάμψει την αντίσταση του Αιγινιακού την Κυριακή (11/03).

«Αν συνεχίσουμε να έχουμε την ίδια συμπεριφορά, τότε θα πετύχουμε την παραμονή», τόνισε ο τεχνικός, Πέτρος Δημητρίου και συνεχάρη τους παίκτες του για την προσπάθειά τους. Δεν μπορεί, πάντως, να υπολογίζει στον Γιώργο Σμίλτο, ο οποίος θα πρέπει να μείνει τρεις ημέρες εκτός υποχρεώσεων λόγω της ίωσης που τον έχει «χτυπήσει».

Last modified onΠέμπτη, 08 Μάρτιος 2018 14:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep