«Ένα τσουτσέκι σήκωσε τη σημαία»

Νέα τοποθέτηση του Παύλου Μυροφορίδη, που επιτέθηκε στον επόπτη του Καλλιθέα - Άρης.

[googlead][/googlead]

Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, Παύλος Μυροφορίδης, μίλησε και στην ΕΡΤ3 για τις διαιτητικές αποφάσεις του αγώνα Καλλιθέα - Άρης, ξεσπαθώνοντας. «Επειδή βρέθηκε ένα τσουτσέκι να σηκώσει τη σημαία, εμείς δεν θα διαλύσουμε την ομάδα μας. Εύχομαι αυτό το παιδί να μην είχε δόλο, αλλά αν δεν είχε δόλο αυτό σημαίνει ότι είναι ανίκανος» είπε μεταξύ άλλων.

Στην αρχή υποστήριξε: «Δεν υπάρχει κάτι να σχολιάσουμε. Υπάρχει μια κατάφορη αδικία. Φαίνεται ότι αυτός που ορίζει τους διαιτητές μας κάνει πλάκα, αλλά στο τέλος θα φάει κι αυτός το κεφάλι του. Αν θεωρεί κάποιος ότι θα διαλύσουμε αυτό που φτιάξαμε για να του κάνουμε το κέφι, να ξέρει ότι δεν υπάρχει περίπτωση. Είναι ξεκάθαρο ότι όλοι μας θα πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά, δεν θα σταθούμε εμπόδιο στην ομάδα η οποία βάλλεται από παντού. Δεν θα παρασυρθούμε».

Για τον επόπτη που ακύρωσε το γκολ του Διαμαντόπουλου:
«Να είστε σίγουροι ότι αυτό το έγκλημα που έγινε δεν θα μείνει ατιμώρητο. Επειδή βρέθηκε ένα τσουτσέκι να σηκώσει τη σημαία, εμείς δεν θα διαλύσουμε την ομάδα μας. Εύχομαι αυτό το παιδί να μην είχε δόλο, αλλά αν δεν είχε δόλο αυτό σημαίνει ότι είναι ανίκανος. Γιατί δύο είναι τα ενδεχόμενα. Ή είχε δόλο ή είναι ανίκανος. Ας σταματήσουμε επιτέλους να παίζουμε με τις λέξεις. Σε αυτή τη χώρα μας έφαγε η ευγένεια και το ότι δεν λέμε τον βλάκα… βλάκα».

Για το αν περιμένει κι άλλους διαιτητές ανάλογου επιπέδου:
«Ελπίζω ότι αυτό που συνέβη σήμερα είναι το τελευταίο, αλλά ακόμη κι αν δεν είναι, εμείς θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο, να γλιτώσουμε και να ξεφτιλίζουμε τους πάντες». Η ομάδα έπαιξε μονότερμα και πραγματικά έκανε το ανθρωπίνως δυνατό. Σε ένα παιχνίδι μπορεί να μην κερδίσει ο καλύτερος αλλά στο τέλος πάντα καταξιώνεται κι εμείς έχουμε την καλύτερη ομάδα. Να είναι όλοι σίγουροι ότι εμείς δεν θα πνίξουμε την προσπάθεια που κάνουμε και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν (εκ των έσω ή των… έξω) να το κάνει».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 07 Μάρτιος 2018 21:14

3 comments

  • Θανάσης
    Θανάσης Κυριακή, 11 Μάρτιος 2018 18:30 Comment Link

    Δεν ήταν στη δεύτερη αλλά στη τέταρτη αγωνιστική. Υπάρχει δυστυχώς πρόβλημα με την διαιτησία γενικά.

  • ο μπαμπάς του Θανάση
    ο μπαμπάς του Θανάση Πέμπτη, 08 Μάρτιος 2018 15:17 Comment Link

    Αντιλαμβάνεσαι ότι έπρεπε να γυρίσεις στην 2η αγωνιστική για να βρεις την μοναδική λάθος υπόδειξη διαιτητή που ευνόησε τον Αρη. Φελέ, ε φελέ

  • Θανάσης
    Θανάσης Τετάρτη, 07 Μάρτιος 2018 20:39 Comment Link

    Τσουτσεκι είσαι εσύ ρε αλήτη. Είναι δυνατόν να βγαίνουν και να μιλάνε δημόσια σαν τραμπουκοι χωρίς να υπάρχει τιμωρία. Ποιος μιλάει για διαιτησία. Ακόμα γελάνε και τα μπετά με την νίκη του Αρη απέναντι στον Εργοτελη με τα 5 μέτρα οφσαιτ στο τρίτο γκολ και τόσα άλλα.
    Μπράβο στην Καλλιθέα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep