«Νίκη, τίποτε άλλο»

Με τον Σμίλτο στην αποστολή θα υποδεχτεί ο Παναιγιάλειος την Αναγέννηση Καρδίτσας.

[googlead][/googlead]

Χαρακτήρα τελικού δίνουν στον Παναιγιάλειο στην εντός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης (07/03, 15:00) απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι «μελανόλευκοι» χάρη στην εντός έδρας νίκη που πανηγύρισαν απέναντι στη Σπάρτη, έμειναν ζωντανοί στη διεκδίκηση της ανόδου, όμως η ήττα στις Σέρρες τους πήγε πάλι ένα βήμα πίσω.

Η αντίπαλος του Παναιγιαλείου μετρά πέντε διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα και αυτό, σίγουρα, την κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη. Εξάλλου, αν οι Θεσσαλοί πάρουν βαθμό ή βαθμούς, τότε θα υπερτερούν σε περίπτωση ισοβαθμίας και θα ανοίξουν τη διαφορά από τη «Μαύρη Θύελλα».

Το πρωί της Τρίτης (06/03) έγινε προπόνηση στο γήπεδο Δημητρόπουλου, ενώ ακολούθησε ανάλυση σε βίντεο του παιχνιδιού της ΑΣΑ. Αποστολή δεν ανακοινώθηκε, κάτι που θα γίνει ανήμερα του αγώνα, όμως ο τεχνικός, Πέτρος Δημητρίου αναμένεται να συμπεριλάβει σε αυτή τον Γιώργο Σμίλτο που είχε ταλαιπωρηθεί από γαστρεντερίτιδα.

«Δεν βλέπουμε τίποτε άλλο, πέρα από τη νίκη», ανέφεραν στον Παναιγιάλειο, αναγνωρίζοντας, βέβαια, τον βαθμό δυσκολίας που έχει το ματς της 20ής στροφής.

Σε ό,τι αφορά, τέλος, στον Λεωνίδα Σκαρτσίλα που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΟ Τρίκαλα για την 22η αγωνιστική.

Last modified onΤρίτη, 06 Μάρτιος 2018 14:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep