Να σταματήσει την... κατηφόρα

Η αποστολή της Αναγέννησης Καρδίτσας στην προσπάθεια να διακόψει στο Αίγιο το αρνητικό σερί πέντε αγωνιστικών.

[googlead][/googlead]

Από τη σεζόν 2010-11 είχε να ηττηθεί σε πέντε διαδοχικά παιχνίδια της Football League η Αναγέννηση Καρδίτσας και καλείται να βάλει «στοπ» σε αυτό το αρνητικό σερί στο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο την Τετάρτη 7/3 (15:00). Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στο +1 από τη ζώνη υποβιβασμού και κοντράρονται με μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους. Αυτό και μόνο καταδεικνύει πόσο κομβική είναι η αναμέτρηση.

Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι ο προπονητής Γιώργος Βαζάκας άφησε εκτός αποστολής τον Δούκα Λεφίδη (που είχε συμπεριληφθεί μάλιστα στο αρχικό σχήμα ως αριστερός μπακ στην ήττα από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο) και τον νεαρό Κώστα Κορέλα. Αντίθετα επιστρέφει από τιμωρία καρτών ο Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος, ενώ νέο πρόσωπο στη 18αδα είναι και ο Αντώνης Βατουσιάδης. Από κει και πέρα έμειναν ξανά εκτός o τραυματίας Θεοδωράκης και οι Παπαευθυμίου, Φλεβάρης, Πλούμης, Χαντζής, Τσεβάς και Γεωργατζάς.

Την αποστολή απαρτίζουν οι Γκέκας, Κατσίκας, Ρουσσάκης, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Μπούσδρας, Βατουσιάδης, Καραγιάννης, Ζήσης, Σταματάκης, Μπιτέλης, Πλαβούκος, Μούτσιος, Σουντουρά, Τζέκος, Χαντζάρας, Κονέ, Ντάγκρας.

Η ομάδα θα αναχωρήσει την Τρίτη 6/3 στις 14:30 από το ΔΑΚ της πόλης με προορισμό το Αίγιο και θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Κυανή Ακτή». Ζητούμενο είναι βέβαια η πρώτη νίκη μετά τις 31 Ιανουαρίου και το 2-1 επί της Καλλιθέας. Να σημειωθεί ότι εκτός έδρας η Αναγέννηση έχει 2 ισοπαλίες και 8 ήττες σε 10 αγώνες.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 06 Μάρτιος 2018 19:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep