Ο Γιαγκιόζης επέστρεψε στο σπίτι του!

Το ποστάρισμα της ΠΑΕ ΟΦΗ που επισημοποίησε την επιστροφή του Γιώργου Γιαγκιόζη και η επίσημη ανακοίνωση.

[googlead][/googlead]

Το χρονικό μίας προαναγγελθείσας επιστροφής επισημοποίησε η ΠΑΕ ΟΦΗ με ποστάρισμα στο Facebook τη Δευτέρα 5/3.

«Ο Γιώργος Γιαγκιόζης, επέστρεψε στο σπίτι του!» έγραψαν οι Κρητικοί ανεβάζοντας και μία φωτογραφία του 23χρονου τερματοφύλακα τη στιγμή που υπογράφει το συμβόλαιό του.

Θυμίζουμε ότι λόγω αποβολής της Βέροιας από το πρωτάθλημα, οι παίκτες που ανήκαν στο δυναμικό της έχουν δικαίωμα να ενταχθούν σε ομάδα μέχρι τις 9 Μαρτίου.

Αυτό το «παράθυρο» εκμεταλλεύτηκε και ο Γιαγκιόζης επιστρέφοντας στην ομάδα από την οποία ξεπήδησε.

Το 2015 είχε αποχωρήσει επειδή έβλεπε ότι δεν θα έχει χρόνο συμμετοχής και θήτευσε κατά σειρά σε Κισσαμικό (4 συμμετοχές (2015-16), Ατσαλένιο (24 εμφανίσεις το 2016-17 στη Γ' Εθνική) και Βέροια (14 αγώνες το 2017-18).

Αυτή τη φορά -παρά την παρουσία του ακλόνητου Γιώργου Στρέζου- επέλεξε να επανέλθει στον ΟΦΗ. Για τους δεσμούς των δύο πλευρών είχε γράψει το FL News στις 27 Φεβρουαρίου.

Λίγο μετά το ποστάρισμα στο Facebook η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωση τη μεταγραφή και στην ιστοσελίδα της διευκρινίζοντας ότι ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της περιόδου.

Αναλυτικά:

«Ο Γιώργος Γιαγκιόζης επέστρεψε στον ΟΦΗ, στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Ο 23χρονος (1,85 μ.) Ηρακλειώτης γκολκίπερ (γεννημένος στις 3/4/1995), υπέγραψε την Δευτέρα (5/3) το πρωί το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

«Ο Γιώργος επέστρεψε στο σπίτι του» αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για την προσθήκη του νεαρού γκολκίπερ, ο οποίος θα πλαισιώσει τους Στρέζο, Δερμιτζάκη και Παναγιώτου, στους τερματοφύλακες της ομάδας.

Ο Γιώργος Γιαγκιόζης είναι γέννημα-θρέμμα του ΟΦΗ.

Ξεκίνησε την καριέρα του στον ΟΦΗ σε ηλικία 7 ετών , αγωνίστηκε σε όλα τα τμήματα υποδομής, έπαιξε στις Εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων και αργότερα (2013) υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΟΦΗ, στον οποίο και παρέμεινε μέχρι το 2015.

Μετά τον ΟΦΗ αγωνίστηκε σε Κισσαμικό (Β’ Εθνική), ΠΟΑ (Γ’ Εθνική), Βέροια (Β’ Εθνική).

Ο Γιαγκιόζης την Δευτέρα (5/3) το απόγευμα, θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 05 Μάρτιος 2018 12:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep