Διπλό μήνυμα στους παίκτες του Αρη

Τι ανέφεραν στους ποδοσφαιριστές του Αρη ο πρόεδρος Θόδωρος Καρυπίδης και ο τεχνικός διευθυντής Παύλος Μυροφορίδης, μετά την ισοπαλία με τα Τρίκαλα.

[googlead][/googlead]

Να πατήσουν... delete στο εντός έδρας 0-0 με τα Τρίκαλα και να επικεντρωθούν στο ματς της Τετάρτης (7/3, 15:00, WEB TV ΕΡΤ) με την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο» ζήτησαν από τους παίκτες του Αρη ο πρόεδρος Θόδωρος Καρυπίδης και ο τενχικός διευθυντής Παύλος Μυροφορίδης με αναφορές και για τη διαιτησία.

«Ψηλά το κεφάλι. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Εχουμε ματς την Τετάρτη» συνέστησε ο επικεφαλής της διοίκησης που επισκέφτηκε τα αποδυτήρια μετά την ισοπαλία με τον ΑΟΤ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκε και ο Μυροφορίδης ο οποίος παρεμπιπτόντως αποβλήθηκε στο πρώτο ημίχρονο για την κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο Γιώργος Βαλεριάνος από τον διαιτητή Γιώργο Τάση.

«Ξεχάστε ό,τι έγινε. Να μη μείνει στο μυαλό σας περισσότερο απ' όσο πρέπει το συγκεκριμένο ματς. Ηρεμία και ψυχραιμία για να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το παιχνίδι στην Καλλιθέα. Αποδείξτε ότι είστε η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία ακόμη κι αν ξαναβρείτε τέτοιες διαιτησίες μπροστά σας» ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής.

ΠΗΓΗ: pressaris.gr

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep