Ο ΟΦΗ για την κροτίδα

Η υπερασπιστική γραμμή του ΟΦΗ για τη ρίψη κροτίδας στον αγώνα με τη Βέροια.

[googlead][/googlead]

Για ρίψη κροτίδας στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Βέροια απολογήθηκε την Πέμπτη (01/03) ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, που έδωσε το «παρών» στην εκδίκαση, υποστήριξαν ότι δεν προκύπτει από πουθενά ότι αυτή πετάχτηκε εντός αγωνιστικού χώρου...

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος, Δημήτρης Βαγιάκος ανέφερε ενώπιον της προέδρου, Μαρίνας Μπόζνου ότι από τις εκθέσεις των παρατηρητών και της ΔΕΑΒ προκύπτει ότι δεν έγινε αντιληπτό αν έπεσε στον αγωνιστικό χώρο η κροτίδα.

«Ακούστηκε ένας θόρυβος σαν κροτίδα, αλλά δεν φάνηκε πού έπεσε», ανέφερε ο Βαγιάκος, με την Πρωτοδίκη να ρωτά: «Οι θύρες 4-5 που αναφέρει η αστυνομία ποιανού είναι;». Ο νομικός της ΠΑΕ απαντησε: «Του ΟΦΗ. Η έκθεση του παρατηρητή λέει ότι ακούστηκε, αλλά δεν προκύπτει ότι έπεσε εντός αγωνιστικού χώρου. Ζητούμε την επιείκειά σας σε κάθε περίπτωση».

Η Μπόζνου ανέφερε ακολούθως: «Ο διαιτητής γράφει ότι ήταν από την εξέδρα των οπαδών του ΟΦΗ» και ο Βαγιάκος συμπλήρωσε: «Συμπερασματικά ήταν κροτίδα. Εξάλλου, στο συγκεκριμένο λεπτό υπήρξε φυσική διακοπή και σύρραξη παικτών. Ήταν βέβαιο ότι ο διαιτητής δεν παρακολουθούσε».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 02 Μάρτιος 2018 01:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep