Στο «Βικελίδης» με 5 ευρώ

Οι σκέψεις του Θόδωρου Καρυπίδη για να προσελκύσει περισσότερο κόσμο στα έξι εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια του Αρη.

[googlead][/googlead]

Με βάση το αρχικό πρόγραμμα ο Αρης επρόκειτο να δώσει οκτώ εντός έδρας παιχνίδια στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, ωστόσο μετά την αποβολή του Αχαρναϊκού και την απόσυρση της Βέροιας οι «κίτρινοι» έχουν μπροστά τους δύο αγώνες λιγότερους στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Και μπορεί να εξασφαλίσουν 6 βαθμούς στα χαρτιά, όμως περιορίζονται ακόμη περισσότερο τα προσδοκώμενα έσοδα από τα εισιτήρια.

Το συγκεκριμένο θέμα έχει απασχολήσει την ΠΑΕ και όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Arena Press» ο Θόδωρος Καρυπίδης σκέφτεται το ενδεχόμενο να ορίσει γενική είσοδο 5 ευρώ (εκτός από τις θέσεις των επισήμων) για να αυξηθεί η προσέλευση στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, ενώ ενδέχεται να ανακοινωθούν και κίνητρα για τις κάρτες διαρκείας της επόμενης σεζόν.

Θυμίζουμε ότι τα εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια του Αρη είναι με αντιπάλους τα Τρίκαλα, τον Εργοτέλη, τη Δόξα Δράμας, τον Παναιγιάλειο, τον Απόλλων Λάρισας και τον Πανσερραϊκό.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep