«Ο Άρης τα έχει όλα»

Δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα να ανατρέψει σκορ απέναντι στον Άρη σύμφωνα με τον Γιώργο Βαζάκα.

[googlead][/googlead]

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Βαζάκας και μίλησε, τόσο για την ήττα (3-0) της Αναγέννησης Καρδίτσας από τον Άρη, όσο και για την Παναχαϊκή. Ο προπονητής των Θεσσαλών τόνισε ότι είναι δύσκολο για οποιονδήποτε να ανατρέψει σκορ σε βάρος των «κίτρινων» και είπε:

«Το είχα πει και πριν το παιχνίδι. Παίζαμε με την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, μακράν την καλύτερη. Είχαμε και τα προβλήματά μας, γιατί παρουσιάστηκε γαστρεντερίτιδα σε επτά παίκτες την Πέμπτη, οπότε ήρθαμε και ελλιπείς. Έτσι, το παιχνίδι για τον Άρη έγινε πιο εύκολο.

Αντισταθήκαμε για ένα ημίχρονο, είχαμε σε πολύ καλή μέρα τον τερματοφύλακα. Έκανε αυτές τις αποκρούσεις. Θα μπορούσε ο Άρης να προηγηθεί από το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο το γρήγορο γκολ βοήθησε τον Άρη να διώξει το άγχος. Ανέβηκε, επιβλήθηκε και δίκαια κέρδισε.

Την προηγούμενη εβδομάδα παίξαμε με την Παναχαϊκή. Κάναμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο. Στο 2-0 πίστεψα και είπα στους παίκτες μου ότι μπορούμε να το γυρίσουμε. Ο Άρης είναι άλλη ομάδα, έχει διαφορά από τις άλλες. Δύσκολα θα μπορεί κάποιος να γυρίσει παιχνίδι εναντίον του. Είναι η διαφορά η παικτική και η δυναμική που έχει».

Για τη νίκη του Αιγινιακού σε βάρος της Παναχαϊκής:

«Αυτό δείχνει ότι εκτός από τον Άρη, θα προσθέσω τον ΟΦΗ, τη Δόξα Δράμας και τα Τρίκαλα που ενισχύθηκαν και είναι γεμάτες ομάδς, όλες οι άλλες ομάδες είναι στο ίδιο καλούπι. Η έκπληξη αυτή θα μπορούσε να μην είναι έκπληξη αν βλέπαμε την Παναχαϊκή στα τελευταία παιχνίδια, που παρουσιάζει αδυναμίες πολλές σαν ομάδα.

Εγώ έδωσα συγχαρητήρια στην Παναχαϊκή, γιατί δεν έχει τις δυνατότητες, ούτε τις ικανότητες του Άρη και βρίσκεται στην 3η θέση. Μπράβο στον τρόπο που λειτουργεί και παρουσιάζεται αυτή η ομάδα. Ο Άρης τα έχει όλα. Ο Καρυπίδης έμαθε από τα λάθη του, έχτισε μια ομάδα σοβαρή. Δεν εμφανίζονται προβλήματα προς τα έξω και αυτό είναι μια μεγάλη υπόθεση».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 20 Φεβρουάριος 2018 14:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep