«Βάλαμε 4 γκολ»!

Τέσσερα γκολ και όχι ένα έβαλε ο Παναγιάλειος σύμφωνα με τον Πέτρο Δημητρίου!

Ο τεχνικός του Παναιγιάλειου τόνισε ότι τα γκολ της Βέροιας στη νίκη με 3-1 προήλθαν από λάθη της ομάδας του. Εξέφρασε παράλληλα την πεποίθηση ότι ο Παναιγιάλειος δεν θα πέσει, ενώ στάθηκε και στο ενδεχόμενο της αποχώρησης της Βέροιας από το πρωτάθλημα. Ο Πέτρος Δημητρίου είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα με 3-1 από τη Βέροια:

«Χάσαμε από μια ομάδα που δεν μπορούσε να βάλει γκολ. Μόνοι μας βάλαμε τρία γκολ κι ένα το δικό μας τέσσερα. Όσο παίζαμε 11 εναντίον 11 δεν απειληθήκαμε. Μετά το 2ο γκολ πέσαμε ψυχολογικά. Μετά την αποβολή ανοιχτήκαμε και δεχθήκαμε το 3-1. Η διοίκηση βάζει το χέρι στην τσέπη και η ομάδα πρέπει να παίρνει βαθμούς. Δεν νομίζω ότι θα πέσει ο Παναιγιάλειος. Όταν φεύγουν οι ομάδες, δεν έχουμε πρωτάθλημα. Μακάρι να βρει λύση η Βέροια και να συνεχίσει. Εμείς χτίσαμε μια νέα ομάδα σε 15 ημέρες, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Ο Βασίλης Γαβριηλίδης δήλωσε:

«Το ματς ήταν σαν τελικός για εμάς, έπρεπε να πάρουμε τους βαθμούς. Επωφεληθήκαμε από ένα λάθος της Βέροιας, αλλά δεχθήκαμε γκολ από στημένες φάσεις. Μετά το γκολ η Βέροια είχε την υπεροχή».

πηγή: pliroforiodotis.gr

Last modified onΚυριακή, 18 Φεβρουάριος 2018 18:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep