«Στόχος μου η άνοδος»

Ο αμυντικός του Άρη, Ούγκο Σόουζα αρνήθηκε να μιλήσει για το μέλλον του, δηλώνοντας αφοσιωμένος στην επίτευξη της ανόδου στην Super League. 

[googlead][/googlead]

Προσηλωμένος στον στόχο της ανόδου εμφανίστηκε ο Ούγκο Σόουζα. Ο Βραζιλιάνος, που άνοιξε το σκορ κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Άρη στην συνέντευξη Τύπου και μίλησε για το παρόν αλλά όχι για το μέλλον του.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα: «Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, ξεκινήσαμε δυνατά, συνεχίσαμε το ίδιο. Είχαμε την κατοχή. Πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Συνεχίσαμε παρότι δεν πετύχαμε ένα γκολ.

Στο δεύτερο ο προπονητής μας είπε τι έπρεπε να κάνουμε στη συνέχεια. Ήμασταν τυχεροί που σκοράραμε γρήγορα και μας έδωσε αυτοπεποίθηση για να συνεχίσουμε. Ήρθε το δεύτερο, κάναμε διαχείριση, γενικά ήταν ένα καλό ματς».

Για τα γκολ του και αν νιώθει δικαιωμένος που έμεινε στoν Άρη: «Είμαι χαρούμενος, όχι για μένα, αλλά για την ομάδα. Βέβαια κι εγώ που βοηθάω.

Σε ότι αφορά την απόφαση μου να μείνω στη β΄ κατηγορία ήταν μία δύσκολη απόφαση, αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος που έμεινα γιατί όλα είναι καλύτερα».

Για το αν θα μείνει την επόμενη σεζόν: «Δεν θέλω να μιλήσω για το καλοκαίρι, το συμβόλαιό μου λήγει τότε. Είμαι επικεντρωμένος για την άνοδο, αυτός είναι ο στόχος μου».

ΠΗΓΗ: Pressaris.gr

Last modified onΚυριακή, 18 Φεβρουάριος 2018 18:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep