Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φιλική νίκη για τον ΟΦΗ

  • Written by 
  • Published in ΟΦΗ
  • 0 comments

Αρεσαν οι υπό δοκιμή Μπελουνές και Κανελλόπουλος, κουρασμένοι Ζαραμπί, Ντονζελότ.

Ο ΟΦΗ κέρδισε σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Καρπενήσι 2-1 τον Απόλλωνα Αθηνών. Τέσσερις οι υπό δοκιμή παίκτες, μεταξύ των οποίων και ο Κανελλόπουλος που έβαλε το νικητήριο γκολ. Το άλλο τέρμα των Κρητικών σημείωσε ο Βερόν. Για τον Απόλλωνα σκόραρε ο Σεμερτζίδης.


Ζαραμπί, Ντονζελότ και Μπελουνές πέρασαν από το «μικροσκόπιο» του Νίκου Αναστόπουλου. Ο πρώτος χρησιμοποιήθηκε ως στόπερ, ο δεύτερος ως δεξί μπακ και ο Μπελουνές ως δεξί χαφ. Μάλιστα, ο τελευταίος έκανε την ασίστ στο γκολ του Κανελλόπουλου.


Η ενδεκάδα του ΟΦΗ:
Βεζυρίδης, Ζαραμπί, Κάλαϊτζιτς, Ντονζελότ, Γαλανόπουλος, Μπελουνές, Βερόν, Ουκάρ, Ζορμπάς, Παπουλής, Καμπάνταης.
Επαιξαν επίσης οι: Κανελλόπουλος, Ρόβας, Νύκταρης, Κολιακουδάκης, Στρατομήτρος.

Σε ό,τι αφορά τον Καρίμ Μπελουνές πρόκειται για 27χρονο μεσοεπιθετικό, με ύψος 1.75μ. και καταγωγή από την Αλγερία (διαθέτει γαλλικό διαβατήριο). Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην Ουγγρική Βάσας, έχοντας συνολικά 21 συμμετοχές και 6 γκολ.
Ο άλλος διακριθέν, Κανελλόπουλος, προέρχεται από εξαιρετική σεζόν στην Γ΄ Εθνική καθώς με τον Φωκικό αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στον βόρειο όμιλο σημειώνοντας σε 27 συμμετοχές 16 τέρματα.

Μενδρινός: «Θέλω ΟΦΗ»
Στο μεταξύ ο Κώστας Μενδρινός με δηλώσεις στον «Κρήτη Σπορ Fm 87,6» εξέφρασε την επιθυμία του να έρθει στον ΟΦΗ. «Από τη δική μου τη μεριά υπάρχει μεγάλη διάθεση να έρθω και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι έχω ρίξει πάρα πολύ τις οικονομικές μου απαιτήσεις. Έχω πέσει αρκετά χρήματα κάτω και δεν είμαι διατεθειμένος να πέσω κι άλλο. Περιμένουμε την απάντηση των ανθρώπων του ΟΦΗ σε μία τελευταία κουβέντα που θα κάνουμε. Την Παρασκευή (12/08) υπήρξε μία συζήτηση με τον μάνατζέρ μου και από δω και πέρα είναι θέμα της ομάδας το τι θα γίνει», είπε χαρακτηριστικά. Να σημειωθεί πως η διαφορά εντοπίζεται στις 10-15 χιλιάδες ευρώ.

Last modified onΠέμπτη, 25 Αύγουστος 2011 12:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep