«Δεν μας βγήκε τίποτα»

Ο Γιώργος Βαζάκας ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα (1-2) της Αναγέννησης από την Παναχαϊκή.

[googlead][/googlead]

Η Αναγέννηση Καρδίτσας υπέστη την πρώτη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα, με το 1-2 από την Παναχαϊκή. Μετά το παιχνίδι, ο τεχνικός των Θεσσαλών, Γιώργος Βαζάκας, ανέφερε: «Άσχημο αποτέλεσμα, ήταν η πρώτη απώλεια στην έδρα μας. Συγχαρητήρια στην Παναχαϊκή για τη νίκη. Χάσαμε το πρώτο ημίχρονο, κάναμε πολλά λάθη, δεν ξέρω τι έφταιξε, αλλά πάντα ο προπονητής πρέπει να πάρει την ευθύνη και έτσι έκανα. Δεν μας βγήκε τίποτα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν αρκετά καλύτεροι, ήμασταν όπως θέλουμε. Ίσως θα έπρεπε να βάλω νωρίτερα τον Κονέ. Δεν μας βγήκε, δεν κατεβάζουμε το κεφάλι, δεν παρατήσαμε το παιχνίδι, το παλέψαμε μέχρι το 93′ και θα ψάξουμε κάπου αλλού αυτούς τους τρεις βαθμούς. Κοιτάμε το επόμενο».

Από την πλευρά του ο παίκτης της Αναγέννησης, Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος, είπε: «Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, κάναμε δύο εύκολα λάθη, δεν παίξαμε δυνατά όπως κάνουμε τις άλλες φορές. Στο δεύτερο ημίχρονο, είπαμε να κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια. Δεν εγκαταλείψαμε το ματς. Δεν κατεβάζουμε το κεφάλι, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, θα τα δώσουμε όλα για κάτι καλύτερο στη συνέχεια».

Πηγή: Sportfmpatras.gr

Last modified onΚυριακή, 11 Φεβρουάριος 2018 17:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep