Παναχαϊκή με 10,15 ευρώ

Η ενημέρωση της Αναγέννησης Καρδίτσας για τα εισιτήρια του αγώνα με την Παναχαϊκή.

[googlead][/googlead]

Από τις 12:30 της Κυριακής (11/02) θα διαθέτει εισιτήρια για το ματς με την Παναχαϊκή η Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι τιμές αυτών ορίστηκαν στα 10 και 15 ευρώ. Η θεσσαλική ομάδα ενημέρωσε:

«Η Π.Α.Ε. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ για τον αγώνα της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE B΄ Εθνικής Κατηγορίας, απέναντι στον Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο Καρδίτσας την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου και ώρα 15.00, ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του Δημοτικού σταδίου Καρδίτσας που βρίσκονται επί της οδού Λαρίσης από τις 12.30μ.μ. έως την έναρξη του αγώνα. Οι τιμές των εισιτηρίων ανά Θύρα είναι :

ΘΥΡΑ 1: 10 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ 3: 10 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ 2 ΕΠΙΣΗΜΩΝ: 15 ΕΥΡΩ

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν για τους φιλάθλους δύο (2) ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

* Η είσοδος για τους φιλάθλους της ομάδας μας θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά από την κεντρική είσοδο του ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

*Η είσοδος των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά από τη βορειοανατολική θύρα του πετάλου της βόρειας κερκίδας (Α. Δημοκρατίας), όπου θα λειτουργήσει ξεχωριστό κατάλληλο εκδοτήριο εισιτηρίων.

Ενημερώνουμε επίσης ότι τα εισιτήρια που ανέρχονται στην τιμή των 5 ευρώ εξαντλήθηκαν. Ευχαριστούμε θερμά τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας για την ανταπόκριση και τον καλούμε να συμπαρασταθεί στην Κυριακάτικη αναμέτρηση!

Μετά τιμής,
Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Αναγέννηση».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 10 Φεβρουάριος 2018 16:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep