«Να κερδίζουμε και τον διαιτητή»

Τι δήλωσε ο μπακ του Αρη Μανώλης Τζανακάκης για τη διαιτησία.

[googlead][/googlead]

Το σύνθημα «να κερδίζουμε και τους αντιπάλους και τον διαιτητή» έδωσε ο Μανώλης Τζανακάκης στη media day του Αρη την Παρασκευή 9/2.

Ο Κρητικός πλάγιος μπακ μίλησε στα ΜΜΕ πριν από την προπόνηση στο Νέο Ρύσιο αναφερόμενος και στον αγώνα του Σαββάτου (10/2, 15:00, ΕΡΤ3) στις Σέρρες.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

-Για τον αυριανό αγώνα: «Είναι ένα δύσκολο ματς. Οι Σέρρες είναι μαχητική ομάδα εντός έδρας και το γνωρίζουμε. Ο προπονητής μας, μας επισήμανε μετά από το ματς με τη Σπάρτη ότι ο αγώνας με τον Πανσερραϊκό θα είναι δύσκολος. Είναι από τα πιο δύσκολα ματς της φετινής σεζόν, έχουμε δουλέψει καλά και θα κερδίσουμε».

-Για το επιθετικό πρόβλημα: «Το πρόβλημα θα ήταν αν δεν δημιουργούσαμε φάσεις. Στον αγώνα με την Σπάρτη, πιέσαμε και δημιουργήσαμε. Βγάλαμε ενέργεια μέσα στο γήπεδο και προϋποθέσεις για γκολ. Απλά είμαστε σε κακό φεγγάρι στο "γκολ", τα παιδιά έχουν ποιότητα και θα το ξεπεράσουμε».

-Για τη διαιτησία: «Εμείς σαν ποδοσφαιριστές δε πρέπει να ασχοληθούμε με αυτό. Υπάρχουν άνθρωποι μέσα στην ομάδα για να ασχοληθούν. Εμείς απλά πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ότι και αν σφυρίζει ο διαιτητής. Να κερδίζουμε και τους αντίπαλους και τον διαιτητή».

-Για την κατάσταση του μετά τον τραυματισμό του: «Μετά τον τραυματισμό μου ήθελα να πάρω και πάλι τα πάνω μου. Είμαι έτοιμος και χαρούμενος που μπορώ να προσφέρω και πάλι στην ομάδα».

ΠΗΓΗ: allaboutaris.com

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep