Ουδέν μονιμότερον... της Διοικούσας

Παράταση μέχρι 30 Ιουνίου στη θητεία της Διοικούσας Επιτροπής θέλουν οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ - ετοιμάζει πρόταση ο Αντώνης Παπαδάκης.

[googlead][/googlead]

Η εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου είναι το μοναδικό θέμα της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που έχει συγκαλέσει η ΠΑΕ ΟΦΗ για τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, ωστόσο οι αποφάσεις των μετόχων φαίνεται πως έχουν ληφθεί εκ των προτέρων...

Ουδέν μονιμότερον της... Διοικούσας Επιτροπής! Οι μέτοχοι εμφανίζονται απόλυτα ικανοποιημένοι από τη λειτουργία της ομάδας στο μεταβατικό στάδιο, μετά την αποχώρηση του Φώτη Τσάλου, και σκοπεύουν να δώσουν παράταση στη θητεία της Διοικούσας Επιτροπής μέχρι το τέλος της περιόδου (30 Ιουνίου), όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πατρίς». Ηδη μάλιστα διερευνάται νομικά το πως θα επιτευχθεί αυτό.

Θυμίζουμε ότι η Διοικούσα Επιτροπή ανέλαβε καθήκοντα στις 11 Ιανουαρίου και με τη συνδρομή των μετόχων συνέβαλε ώστε να επανέλθει η ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Σε αυτό το διάστημα είναι κοντά στην ομάδα ως εξωδιοικητικοί και οι Φανούρης Βατσινάς και Κώστας Καζανάκης.

Ο έλεγχος και η πρόταση Παπαδάκη

Εν τω μεταξύ, σε εξέλιξη είναι ο έλεγχος των οικονομικών της ΠΑΕ που ζήτησε ο Αντώνης Παπαδάκης και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας (και πρόεδρος του ερασιτεχνικού σωματείου Δαμάστα) να καταθέσει πρόταση για την αγορά των μετοχών, όπως έχει προαναγγείλει κατά το παρελθόν.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep