Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανοικτός σε πώληση ο Στούπας (video)

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργος Στούπας χαρακτήρισε σημαδιακή για το μέλλον την 24η Ιουνίου και κάλεσε υποψήφιους επενδυτές.

Στον τηλεοπτικό σταθμό Star Κεντρικής Ελλάδας και στην εκπομπή «90 λεπτά» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργος Στούπας. Φυσικά, αναφέρθηκε στο θέμα των «στημένων» αγώνων, αλλά οι ειδήσεις που έβγαλε ήταν πολλές... Αποκάλυψε ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες η ομάδα της Εύβοιας δεν μπορεί να επιβιώσει, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο πώλησης αν παρουσιαστεί ενδιαφερόμενος και σημείωσε ότι με τις συνθήκες που επικρατούν τώρα ο Γιώργος Φοιρός δεν μπορεί να συνεχίσει, γιατί είναι «αλμυρός» για τα δεδομένα της ΠΑΕ.

Για την υπόθεση «Καλλιθέα - Ηρακλής Ψαχνών» είπε μεταξύ άλλων: «Ο Ηρακλής Ψαχνών ήταν το κέντρο μιας καραμπόλας. Δεν ήθελαν να πάθει κακό ο Ηρακλής Ψαχνών. Προφανώς είχαν βάλει στόχο την Καλλιθέα. Με όλη αυτή την κατάσταση δεν ευχαριστηθήκαμε την πρώτη μας παρουσία στην κατηγορία».

Για τα οικονομικά δεδομένα: «Στις 24 Ιουνίου στις 11 το πρωί έχουμε την τακτική γενική συνέλευση. Θα δούμε αν μπορούμε να βάλουμε νέους στόχους, αν κάποιος θέλει να πάρει την ομάδα, αν μπορεί να στελεχωθεί η διοίκηση... Με τις τωρινές συνθήκες η διοίκηση δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στο επόμενο πρωτάθλημα. Είναι η πρώτη φορά που η σεζόν θα κλείσει με αρνητικό ισολογισμό. Βάλαμε πολλά χρήματα και δεν υπάρχει η προοπτική βελτίωσης.

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, ενώ δεν υπάρχουν χορηγοί».

Για τον τεχνικό Γιώργο Φοιρό, συμπλήρωσε: «Μιλήσαμε μαζί του. Είμαστε ευχαριστημένοι. Εξοφλήθηκε και του ζήτησα να περιμένει ως τις 24 Ιουνίου. Του είπα ότι έχει το ελεύθερο αν θέλει να κλείσει σε ομάδα της αρεσκείας του. Θα ήμασταν τρελοί να κλείναμε έναν άνθρωπο τόσο «αλμυρό», όχι για το παλμαρέ του, αλλά για τα δεδομένα του Ηρακλή Ψαχνών.

Για τα δεδομένα μας ο Φοιρός ήταν ακριβός. Υπάρχει χρόνος και αν υπάρχει και διάθεση μετά τη γενική συνέλευση θα μπορούμε να πάρουμε έναν πολύ καλό προπονητή. Εννοείται ότι η πρώτη επιλογή θα είναι ο Φοιρός».

Last modified onΤρίτη, 12 Ιούνιος 2012 22:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep