«Να βοηθήσω στη γιγάντωση του Αρη»

Τι ανέφερε ο Τομ Παπαδόπουλος για τον πλάνο επένδυσης στον Αρη και το όνειρό του.

[googlead][/googlead]

Συμμέτοχος στην προσπάθεια για τη γιγάντωση του Αρη θέλει να γίνει ο Τομ Παπαδόπουλος όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Arena Press».

Ο εκ των βασικών χορηγών της ΠΑΕ ανέφερε ακόμη πως όνειρό του είναι να εξελιχθούν οι «κίτρινοι» σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και επανέλαβε το συναισθηματικό δέσιμο που είχε με το σύλλογο ο πατέρας του.

Αναλυτικά τα βασικά αποσπάσματα της συνέντευξης:

-Καλώς ήρθατε στη Θεσσαλονίκη. Φαντάζομαι ότι η παρουσία σας εδώ θα έχει πολύ… Άρη.

«Αγαπώ την ομάδα και ξέρω από μικρό παιδί τι εστί Άρης. Ο πατέρας μου ήταν άρρωστος Αρειανός κι αν καταφέρω και φτιάξω κάτι μεγάλο για την ομάδα που αγαπούσε, θα χαρεί εκεί ψηλά που βρίσκεται».

-Πώς προέκυψε ο Άρης;

«Υπάρχει καλή επαφή με τον Θόδωρο Καρυπίδη και στις συζητήσεις που κάναμε, μου δημιουργήθηκε η επιθυμία να βοηθήσω. Ο Άρης είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται. Ήρθαμε όμως για να τον σηκώσουμε ψηλά και μακάρι να πάνε όλα καλά».

-Πώς σχεδιάζετε να βοηθήσετε την ομάδα; Θα συνεχίσετε με χορηγία ή υπάρχει και κάτι άλλο;

«Η χορηγία στην ΠΑΕ υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει, διότι θέλω σε αυτή τη φάση να βοηθήσω στην επίτευξη του βραχυπρόθεσμου στόχου. Έχουμε όμως μεγάλα σχέδια και συγκεκριμένο πλάνο, που περιλαμβάνει μέσα τον Άρη, τις ακαδημίες και την πόλη της Θεσσαλονίκης. Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα θα τα δούμε…».

-Θέλετε να μας πείτε κάτι παραπάνω για το πρότζεκτ που έχετε στα σκαριά;

«Ο Άρης είναι σε ένα πλάνο συνολικής επένδυσης 350 εκατ. στερλινών, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η Τζίλιγχαμ και όλα όσα έχουμε αποφασίσει να κάνουμε στην Αγγλία.

Δεν θέλω να μιλήσω για συγκεκριμένο ποσό που θα επενδύσουμε στον Άρη. Μπορώ να σας πω όμως ότι εκτός από την ομάδα μας ενδιαφέρουν και οι ακαδημίες, καθώς κι ένα λίφτινγκ στο γήπεδο. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, αλλά μέσα στις σκέψεις μας είναι η κατασκευή σκέπαστρου στη Θύρα 2».

-Τι σημαίνει για σας ο Άρης;

«Ο Άρης δεν είναι μια απλή ομάδα. Είναι ομαδάρα… Και να σας πω και κάτι. Όνειρό μου είναι να γίνει ο Άρης από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Μπορούμε να το πετύχουμε με σοβαρή δουλειά και προγραμματισμό».

-Θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα στον κόσμο του Άρη;

«Καταλαβαίνω τα τελευταία χρόνια ήταν πολύ δύσκολα. Εκείνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω στην προσπάθεια γιγάντωσης του συλλόγου».

-Το πρότζεκτ με την Τζίλιγχαμ, αλλά και η σχέση σας με την Φιλαδέλφεια Γιούνιον,  πώς μπορεί να «βοηθήσει» τον Άρη;

«Είναι δεδομένο πως θα υπάρξει αδελφοποίηση των τριών ομάδων. Σε αγωνιστικό επίπεδο θα δούμε αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις και για ενίσχυση της ομάδας».

-Υπάρχει περίπτωση εμπλοκής σας και στο μπάσκετ;

«Όχι, καμία σχέση με το μπάσκετ. Θα ήταν τιμή μου να μπορέσω κάποια στιγμή τον μεγάλο Νίκο Γκάλη, αλλά δεν μπορώ να πω ψέματα. Δεν με ενδιαφέρει το μπάσκετ».

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep