Νέα διαρκείας με 50-100€

Η ΠΑΕ ΟΦΗ αποφάσισε να κυκλοφορήσει εισιτήρια διαρκείας για τα εντός έδρας παιχνίδια από εδώ και στο εξής.

[googlead][/googlead]

Στην προσπάθειά της να προσελκύσει ακόμη περισσότερο κόσμο στα εντός έδρας παιχνίδια, η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει εισιτήρια διαρκείας για τον δεύτερο γύρο, στα 50 και 100 ευρώ. Αναλυτικά: «Φίλαθλοι του ΟΦΗ, σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι που βρίσκεται η ομάδα μας, χρειάζεται ΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ την ηθική και οικονομική στήριξη όλων μας.

Για το λόγο αυτό, η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 σε μια προσπάθεια για να αυξήσει τα άμεσα έσοδα της ομάδας, αποφάσισε να κυκλοφορήσει εισιτήρια διαρκείας, για τα εντός έδρας παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα μας στο δεύτερο γύρο. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη ΠΟΛΥ δρόμο (έχουμε διανύσει μόλις 14 από τις 34 αγωνιστικές) και η ομάδα μας δείχνει ΔΥΝΑΤΗ για το στόχο.

Η ΜΑΖΙΚΗ μας συμμετοχή στο γήπεδο, η ηθική αλλά και η οικονομική συμπαράσταση μας, μπορεί να της δώσει την ΩΘΗΣΗ που χρειάζεται. Τα Mid-Seazon Tickets του ΟΦΗ θα κοστίζουν 50 ευρώ για τις θύρες 1,4,5 και 100 ευρώ για τις θύρες 2,3,7,8,9. Η ενέργεια αυτή γίνεται αποκλειστικά για τη ΣΤΗΡΙΞΗ της ομάδας σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή.

Οποιος επιθυμεί να αγοράσει Mid-Seazon Ticket μπορεί να το κάνει ΑΜΕΣΩΣ στα γραφεία της ομάδας μας, στο Γεντί Κουλέ.
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΟΦΗ ΜΑΣ!
Η ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ!
Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΦΗ 1925».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 02 Φεβρουάριος 2018 17:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep