«Μας γεμίζει κουράγιο»

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ευχαρίστησε τους οπαδούς της αλλά και τους φορείς της πόλης για την συμπαράστασή τους. 

[googlead][/googlead]

Ευχαριστήρια ανακοίνωση με αποδέχτες τους οπαδούς της ομάδας αλλά και τους φορείς της πόλης εξέδωσε την Πέμπτη (1/2) η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Αναγέννηση εκφράζει τις ειλικρινείς της ευχαριστίες προς το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, για τη συμπαράστασή του από την αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου, με αποκορύφωμα το ματς της 14ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Καλλιθέα.

Από τους οργανωμένους έως τους απλούς Καρδιτσιώτες φιλάθλους, η προσέλευση και η στήριξή σας είναι ισότιμη, ίδιας σημασίας και γεμίζει τη διοίκηση και το αγωνιστικό τμήμα με μεγάλο κουράγιο για τη δύσκολη συνέχεια.

Η εμπιστοσύνη σας και η ανταπόκρισή σας καθημερινά μεγαλώνει και αρχή μας είναι ότι σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς! Η παρουσία στο γήπεδο κάθε Αναγεννησιώτη καλλιεργεί ένα κλίμα ενότητας που η ομάδα το έχει ανάγκη και το διαπιστώνουμε από όλες τις πλευρές.

Μια κερκίδα που όλοι μας θέλουμε να τη βλέπουμε γεμάτη που έχει άμεση επίδραση στην αγωνιστική απόδοση των ποδοσφαιριστών μας, όπως «μαρτυρούν» τα αποτελέσματα και που μπορεί να οδηγήσει ακόμη πιο ψηλά την ομάδα μας!

Ταυτόχρονα, η ΠΑΕ Αναγέννηση επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια τους πολιτικούς και θεσμικούς φορείς του νομού μας για τη στήριξη που παρέχουν έως τώρα στη φετινή μας προσπάθεια.

Θεωρούμε βέβαιο πως ως εκλεκτά μέλη της τοπικής κοινωνίας που μάλιστα σας ανέδειξε και εκπροσώπους της στο κοινοβούλιο, στην Περιφέρεια, στο Δήμο αλλά και στα αθλητικά δρώμενα σας ενδιαφέρει η προσπάθεια αυτή και η εξέλιξή της.

Σας καλούμε να συνεχίσετε να στέκεστε αρωγοί του φετινού εγχειρήματος και να συμπαραστέκεστε στην προσπάθεια μας, παρακολουθώντας την και από κοντά και όλοι μαζί να στείλουμε ένα μήνυμα συσπείρωσης για τον μακροβιότερο αθλητικό Σύλλογο της περιοχής μας.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Αναγέννηση έχει συναντηθεί και προχωρήσει σε επαφές και ενέργειες με κάθε φορέα της περιοχής, έχει εισπράξει θετική αντιμετώπιση και η συμβολή σας είναι εχέγγυο για την προώθηση και προβολή της Καρδίτσας στο Πανελλήνιο.

Μετά τιμής,

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Αναγέννηση».

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep