Με Βουό ο ΟΦΗ

Εκδόθηκε το δελτίο του Πάτρικ Βουό και ο Αφρικανός θα αγωνιστεί απέναντι στον Καραϊσκάκη Άρτας.

[googlead][/googlead]

Στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου για το ματς με τον Καραϊσκάκη Άρτας την Πέμπτη (01/02, 15:00 ΕΡΤ3) τέθηκε ο Πάτρικ Βουό. Το δελτίο του Αφρικανού επιθετικού του ΟΦΗ εκδόθηκε και έτσι ο νεοαποκτηθείς μπήκε στην αποστολή.

Αντίθετα, έμεινε εκτός ο Ντίνας λόγω ενοχλήσεων, ο τιμωρημένος Νάστος και οι Λεάλ, Κοιλιάρας, Περογαμβράκης, Οικονόμου. Εκτός αποστολής και οι Παναγιώτου, Πλευράκης.

Η αποστολή: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Φαζός, Κομεσίδης, Μπολάκης, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Παπαστεριανός, Κοντογιάννης, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Μαχαίρας, Μάνος, Κουτσιανικούλης, Τοπούζης, Βουό.

Προπόνηση ο Κοέλιο

Την πρώτη του προπόνηση έκανε με τον ΟΦΗ ο Ζοσέ Κοέλιο. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ: «Ο 27χρονος Πορτογάλος μέσος Κοέλιο, που έχει συμφωνήσει προφορικά με τον ΟΦΗ, έκανε προπόνηση, με την ομάδα, ενώ το πρωί πέρασε απο ιατρικά τεστ. Μένουν οι υπογραφές του συμβολαίου του για να επικυρωθεί η συμφωνία του με τον ΟΦΗ.

Ο παίκτης έτσι και αλλιώς δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με την ΑΕΚαραισκάκης, καθώς μετά τις υπογραφές θα ζητηθεί η μπλέ κάρτα του παίκτη από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ινδονησίας , στην οποία αγωνιζόταν. Αν όλα πάνε καλά, θα παίξει στο επόμενο επίσημο παιχνίδι του ΟΦΗ».

Last modified onΤετάρτη, 31 Ιανουάριος 2018 18:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep