Κανακούδης για Αρη

Ο Αρης φέρεται να συμφώνησε για εξάμηνη συνεργασία με τον Πέτρο Κανακούδη που επιστρέφει από τη Φινλανδία.

[googlead][/googlead]

Μετά τη θητεία σε ΠΑΟΚ και Ηρακλή φαίνεται πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να ενταχθεί και στο δυναμικό του Αρη ο Πέτρος Κανακούδης.

Ο 33χρονος αριστερός μπακ έμεινε ελεύθερος από την Ιντερ Τούρκου, ύστερα από μία τριετία στη Φινλανδία (με 75 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο) και όπως αναφέρει η εφημερίδα Metrosport συμφώνησε με τους «κίτρινους» για εξάμηνη συνεργασία.

Προηγούμενος ελληνικός σταθμός του Κανακούδη ήταν η Κέρκυρα τη σεζόν 2014-15 στη Super League, ενώ στη Football League έχει να αγωνιστεί από το δεύτερο μισό της περιόδου 2011-12 (με τη Βέροια 11 συμμετοχές).

Συνολικά στην πρώτη κατηγορία έχει 132 αγώνες και 3 γκολ με ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλή, Δόξα Δράμας, Πλατανιά, Απόλλων Σμύρνης και Κέρκυρα. Στη Β' μετράει 59 εμφανίσεις και 7 γκολ με Βέροια και Αστέρα Τρίπολης, ενώ έπαιξε και στη Γ' Εθνική με τους Λύκους (34 αγώνες).

Ο πρώτος επίσημος αγώνας της επαγγελματικής του καριέρας ήταν ένα ματς κυπέλλου με τη φανέλα του ΠΑΟΚ απέναντι στη Χαλκηδόνα τη σεζον 2001-02. Στο Δικέφαλο ανήκε μέχρι και το 2005 (μεσολάβησε ο δανεισμός στους Λύκους), ενώ στον Ηρακλή θήτευσε το 2010-11 στη Super League (14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 1 στο κύπελλο).

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep