Τα βρήκε με Χαντί

Απέσυρε την προσφυγή του σε βάρος του ΟΦΗ ο Άγγελος Χαντί- Εκτός με Καραϊσκάκη οι Νάστος, Λεάλ και Κοιλιάρας. 

[googlead][/googlead]

Έκλεισε οριστικά το κεφάλαιο «Άγγελος Χαντί» για τον ΟΦΗ, με τον 28χρονο μεσοεπιθετικό να αποτελεί και τυπικά παρελθόν. Όπως ανακοινώθηκε από τους Κρητικούς τη Δευτέρα (29/01) η διοικούσα επιτροπή ήρθε σε διακανονισμό με την πλευρά του παίκτη και αυτός με την σειρά του απέσυρε την προσφυγή που είχε καταθέσει. Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News στον Χαντί δόθηκε τη Δευτέρα (29/01) το ποσό των 4.000 ευρώ. 

Από κει και πέρα από το αεροδρόμιο στο γήπεδο βρέθηκε η αποστολή της ομάδας, καθώς μετά την άφιξη από τη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα (29/1) πήγε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο για προπόνηση.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του ήταν «σκασμένοι» από την ήττα και κυρίως τον τρόπο που ήρθε από τον Απόλλωνα Λάρισας, αλλά είναι αναγκασμένοι να κοιτάξουν την… επόμενη μέρα και το ματς με την ΑΕ Καραϊσκάκης (1/2). Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος, Ανέστης Νάστος, αλλά και οι τραυματίες Λεάλ (ενοχλήσεις στην γάμπα), Κοιλιάρας (τράβηγμα στον δικέφαλο).

Τέλος να σημειωθεί πως ο Γιάννης Ποτουρίδης συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες και θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής με τον Αναχρναϊκό.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 29 Ιανουάριος 2018 18:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep