«Στεναχωρημένος ή χαρούμενος;»

Η ισοπαλία με τον ΑΟΤ άφησε γλυκόπικρη γεύση στον τεχνικό της Αναγέννησης, Γιώργο Βαζάκα.

[googlead][/googlead]

Σημαντική ισοπαλία (0-0) απέσπασε η Αναγέννηση Καρδίτσας στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΑΟ Τρίκαλα. Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Γιώργος Βαζάκας, σχολίασε στο Fl News για το ματς:

«Δεν ξέρω αν πρέπει να είμαι στεναχωρημένος ή χαρούμενος. Όταν βάζεις γκολ στο 89' και δέχεσαι γκολ στο 91' , σου μένει μιοα γλυκόπικρη γεύση. Συγχαρητήρια στα παιδιά, από άποψη τακτικής ήταν πάρα πολύ καλά. Κινδυνεύσαμε μόνο με από τα γεμίσματα που έκαναν οι παίκτες των Τρικάλων, όταν έπαιξαν με τρία σέντερ φορ. Μόνο με αυτόν τον τρόπο απειληθήκαμε».

Κατέληξε λέγοντας τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τα Τρίκαλα για τη φιλοξενία, αλλά και να δώσω συγχαρητήρια στη διαιτησία. Περιμένω ο κόσμος της Καρδίτσας να έρθει στο ματς με την Καλλιθέα, καθώς είναι το πιο καθοριστικό παιχνίδι έως σήμερα, είναι τελικός».

Στη συνέντευξη Τύπου ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε:

«Όπως ήρθε το παιχνίδι δεν ξέρω αν θα πρέπει να γελάσω η πρέπει να στεναχωρηθώ. Όταν βάζεις γκολ στο 90΄και δέχεσαι στο 92' σου μένει μια πικρία. Παίξαμε ίσως με μια από τις τρεις πιο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας. Τι μπορώ να πω για την προσπάθεια που έκαναν αυτά τα παιδιά. Τακτικά μηδένισαν το λάθος.

Ήταν τρομερή η αμυντική λειτουργία. Προσπαθήσαμε να εκμεταλευτούμε τα κενά του ΑΟΤ και την πίεση, γιατί έχει άλλο στόχο. Νομίζω όμως ότι όπως ήρθε το παιχνίδι, αν πω ότι εκτός απο τα τελευταία 10 λεπτά που ο ΑΟ Τρίκαλα με ανορθόδοξο τρόπο, προσπαθούσε να δημιουργήσει προϋποθέσεις, γιατί έπαιζε με γεμίσματα δεν είχε τακτικές κινήσεις, δεν κινδυνέψαμε.

Αν η ομάδα είχε πιο καθαρό μυαλό θα μπορούσε να είχε πάρει το παιχνίδι πιο γρήγορα. Το θέμα είναι ότι ήταν ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, στον ΑΟ Τρίκαλα για την προσπάθεια που κάνει και την ομάδα που έχει, έχει χρόνο ακόμη έχει πολύ δρόμο ακόμη. Εμείς κάναμε ένα βήμα για την σωτηρία. Πάμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα με νέα παιδιά που θα έχει μέλλον. Εκεί στηριζόμαστε.

Για εμάς ο τελικός είναι την Τετάρτη με την Καλλιθέα. Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Ζητάμε από τον κόσμο της Καρδίτσας να στηρίξει αυτή την ομάδα, αυτή την προσπάθεια και στο τέλος θα είμαστε υπερήφανοι».

Για το γεγονός ότι στο 2ο ημίχρονο έγιναν πάρα πολλές καθυστερήσεις:

«Εγώ δεν κρύβομαι. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, αλλά η δική μου ομάδα δεν ήρθε με αυτή την πρόθεση, δεν είχε τέτοιο σκοπό για να πάρει αποτέλεσμα. Ο κόσμος γυρνάει όταν θα δει θέαμα, προσπάθεια και θα δει κάτι το πολύ διαφορετικό. Όταν ήμουν εδώ φτάσαμε μέχρι 11.000 εισιτήρια. Ο κόσμος ξέρει να εκτιμάει. Όταν ξεκινήσαμε, ξεκινήσαμε με 30 άτομα. Με τον Αιγιακό είχαμε 700 με την Καλλιθέα θέλω να γίνουν 1500. Δεν ήταν αυτοσκοπός για να κάνουμε καθυστερήσεις, αυτό είναι σίγουρο».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 28 Ιανουάριος 2018 01:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep