Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ενίσχυση σε 4 σημεία

Η ΑΕΛ θέλει ενίσχυση σε τέσσερις θέσεις και ο Μιχάλης Ζιώγας επιθυμεί να συμβεί αυτό πριν ξεκινήσει η προετοιμασία ώστε να μπορεί να δουλέψει σωστά με όλους τους ποδοσφαιριστές. Η ΑΕΛ θέλει ενίσχυση σε τέσσερις θέσεις και ο Μιχάλης Ζιώγας επιθυμεί να συμβεί αυτό πριν ξεκινήσει η προετοιμασία ώστε να μπορεί να δουλέψει σωστά με όλους τους ποδοσφαιριστές.

Η ΑΕΛ πονά σε τέσσερις θέσεις, όπου ο Μιχάλης Ζιώγας αναζητά λύσεις που να μπορούν να χτυπήσουν θέση στην ενδεκάδα.

Ο σχεδιασμός του Μιχάλη Ζιώγα για την επόμενη σεζόν της ΑΕΛ έχει αρχίσει από την διάρκεια του πρωταθλήματος, όπου με τις επιλογές του έδειξε πως «βλέπει» την επόμενη ημέρα. Οι σταδιακές αλλαγές στην ενδεκάδα, ο χρόνος που έδωσε στους νεαρούς και η αναθεώρηση των βασικών φανέρωσε πως χτίζει την ομάδα που τη νέα περίοδο θα διεκδικήσει την άνοδο της στην Super League.

Η καλή πορεία των τελευταίων αγωνιστικών τον δικαίωσε και αυτό έδωσε το δικαίωμα στους ποδοσφαιριστές να λένε πως αν υπήρχαν κάποιες αγωνιστικές ακόμη θα διεκδικούσαν την είσοδο τους στα play off του πρωταθλήματος. Ο Μιχάλης Ζιώγας στη διάρκεια της παρουσίας του στην ομάδα της Λάρισας διαπίστωσε τα κενά που υπάρχουν και έχει θέσει τους στόχους για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Δύο θέσεις στην άμυνα και δύο στην επίθεση είναι αυτές που πρέπει να καλυφθούν. Κεντρικός αμυντικός και αριστερό μπακ είναι αυτά που αναζητά για την οπισθοφυλακή, ενώ για την γραμμή κρούσης χρειάζεται ένα επιθετικό χαφ που να έχει καλή μεταβίβαση και να περνά μπαλιές στον κεντρικό επιθετικό που αναζητά και θέλει να πλαισιώσει τον Ζεκίνια.

Πρόθεση του Ελληνα τεχνικού είναι να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η ενίσχυση της ομάδας σε αυτές τις θέσεις ώστε να ξεκινήσει την προετοιμασία με όλους τους ποδοσφαιριστές.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep