Καρέ επιβεβαίωσης

Επίσημα στην Αναγέννηση Καρδίτσας οι Τσεβάς, Καραγιάννης, Βατουσιάδης, Ζήσης.

[googlead][/googlead]

Καρέ ενίσχυσης για την Αναγέννηση Καρδίτσας την Τετάρτη (24/01). Όπως σας ενημέρωσε πρώτο  το FL News, οι Θεσσαλοί είχαν δώσει τα χέρια με τους Βασίλη Τσεβά, Μάριο Καραγιάννη, Αντώνη Βατουσιάδη και Άγγελο Ζήση, οπότε το βράδυ ανακοίνωσαν την υπογραφή συμβολαίων. Πλέον ο τεχνικός, Γιώργος Βαζάκας έχει επιπλέον λύσεις, ενώ επίκειται η ανακοίνωση απόκτησης και του Δημήτρη Ντάγκρα.

Η θεσσαλική ΠΑΕ ανέφερε:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έξαρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Βασίλη Τσεβά, Μάριο Καραγιάννη, Αντώνη Βατουσιάδη και Άγγελο Ζήση, οι οποίοι σήμερα (24/1) υπέγραψαν συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Ο Τσεβάς είναι 22 ετών, μεσοεπιθετικός και προέρχεται από τον Αχαρναϊκό, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε ΑΕΚ, Ηρακλή Ψαχνών, Πιερικό και Τριγλία Ραφήνας.

tseasa

Ο Καραγιάννης είναι 24 ετών, επιθετικός και αποκτήθηκε από την Αχαϊκή. Έχει ξεκινήσει από τις Ακαδημίες του Ατρόμητου Αθηνών, ενώ έχει φορέσει επίσης τις φανέλες του Ολυμπιακού Λαυρίου και της Γλυφάδας.

karaasa

Ο Βατουσιάδης είναι 21 ετών, κεντρικός αμυντικός και στο πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου ανήκε στον Παναιγιάλειο. Έχει επίσης αγωνιστεί σε Κόρινθο, Πανιώνιο, Ολυμπιακό Πειραιώς Νέων και ΑΟ Ζευγολατιού.

vatasaa

Ο Ζήσης είναι 20 ετών, αμυντικός και αποκτήθηκε από τον ΑΟ Τρίκαλα, ενώ προηγουμένως αγωνίστηκε σε Αστέρα Τρίπολης και Τζένοα. 

zisasa

Τους καλωσορίζουμε και ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας!».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 25 Ιανουάριος 2018 00:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep