Συσπείρωση και στήριξη

Τι λέει ο ΟΦΗ για το φημολογούμενο ενδιαφέρον επιχειρηματία από το Ισραήλ.

[googlead][/googlead]

Στήριξη οικονομική και ηθική θα προσφέρουν οι μέτοχοι του ΟΦΗ όπως προέκυψε από τη μεταξύ τους συνάντηση το βράδυ της Τρίτης (23/01). Σε κλίμα συσπείρωσης άπαντες τόνισαν ότι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να συνεχίσουν οι «μελανόλευκοι» απρόσκοπτα την πορεία τους, ενώ δήλωσαν συγκινημένοι από την προσπάθεια του ποδοσφαιρικού τμήματος το τελευταίο διάστημα.

Οι μέτοχοι έδωσαν συγχαρητήρια στην Διοικούσα Επιτροπή και εξέφρασαν την εμπιστοσύνη προς τα μέλη αυτής, ενώ όπως ανακοινώθηκε: «θα στηριχθεί και με κάποιους παλιούς παράγοντες της ομάδας, οι οποίοι εκτός από την οικονομική τους συμμετοχή στο εγχείρημα, θα τη βοηθήσουν με την εμπειρία τους, σε κρίσιμες αποφάσεις, στο επόμενο διάστημα.

Αμέσως μετά τη συνάντησή τους, οι μέτοχοι είχαν συνάντηση με τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο, τον οποίο διαβεβαίωσαν ότι θα στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας και το μήνυμα αυτό, θα πρέπει να περάσει και στο ποδοσφαιρικό τμήμα».

Σε ό,τι αφορά, τέλος, στο φημολογούμενο ενδιαφέρον Ισραηλινού επενδυτή, ο ΟΦΗ ανέφερε: «Κάποιες συζητήσεις, δεν στοιχειοθετούν πρόταση. Αν υπάρξει επίσημη πρόταση, από όπου και αν προέρχεται, θα εξεταστεί με τη σοβαρότητα που αρμόζει στον ΟΦΗ».

Last modified onΤετάρτη, 24 Ιανουάριος 2018 12:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep