Ανακοίνωσε Αργυρόπουλο

Ο ΟΦΗ επισημοποίησε τη συμφωνία του με τον Λεωνίδα Αργυρόπουλο.

[googlead][/googlead]

Παίκτης του ΟΦΗ είναι και επισήμως ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος. Η ΠΑΕ επισημοποίησε τη συνεργασία της με τον 27χρονο ακραίο αμυντικό, ο οποίος υπέγραψε για 6 μήνες με την προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο.

«Λεωνίδα Αργυρόπουλε καλώς ήρθες στον ΟΦΗ» ανέφερε η ΠΑΕ μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Την τέταρτη μεταγραφή του για τον Ιανουάριο, ολοκλήρωσε ο ΟΦΗ. Απέκτησε τον 28χρονο ακραίο αμυντικό Λεωνίδα Αργυρόπουλο Ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος γεννήθηκε στις 29 Μαίου 1990 στην Κόρινθο. Εχει ύψος 1μ78. Η θέση του είναι ακραίος αμυντικός και μπορεί να αγωνιστεί δεξιά, αλλά και αριστερά. Εχει αγωνιστεί σε Αστέρα Τρίπολης, Πλατανιά, Απόλλων Σμύρνης, Πανιώνιο και Ηρακλή. Η συμφωνία του ΟΦΗ με το Λεωνίδα Αργυρόπουλο είναι για έξι μήνες, με προοπτική ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο. Λεωνίδα, καλως ήρθες στον ΟΦΗ».

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος ανέφερε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925:

«Είναι τεράστια ευθύνη να φοράς τη φανέλα του ΟΦΗ. Θα τα δώσω όλα για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη στην ομάδα και να βοηθήσω τον ΟΦΗ να επιστρέψει εκεί που αξίζει». Ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος, όπως και τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, θα προπονηθούν την Τρίτη (23/1) το μεσημέρι στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 22 Ιανουάριος 2018 19:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep