Ντίνας: «Ήρθα σε μεγάλη ομάδα»

Επίσημα στο ρόστερ του ΟΦΗ ο Θανάσης Ντίνας.

[googlead][/googlead]

Λίγες μόλις ημέρες έμεινε ελεύθερος ο Θανάσης Ντίνας. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός είχε ζητήσει να αποχωρήσει από τον ΑΟ Τρίκαλα για να μετακομίσει στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ και τη Δευτέρα (22/01) ανακοίνωθηκε η μεταγραφή του από τους «μελανόλεκους».

Ο Ντίνας στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν είχε 11 συμμετοχές με τα Τρίκαλα. Προηγουμένως φόρεσε τη φανέλα των Πλατανιά (41 ματς, 2 γκολ), Παναθηναϊκού (40 συμμετοχές, 2 γκολ), Παναχαϊκής (82 παιχνίδια, 12 τέρματα), Ζακύνθου (53 ματς, 2 γκολ) και Ξάνθης (1 συμμετοχή).

Ο νεοαποκτηθείς δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

«Από τη μέρα που έμαθα για το ενδιαφέρον του ΟΦΗ, χάρηκα πολύ. Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο, που πάντα θέλει να πρωταγωνιστεί».

Για την ατμόσφαιρα στο ματς με τον Απόλλωνα Πόντου το οποίο παρακολούθησε:

«Η ατμόσφαιρα ήταν πραγματικά φανταστική. Ο κόσμος είναι δεμένος με την ομάδα και αυτό φάνηκε και στο 0-1, στο πόσο έσπρωξε την ομάδα να γυρίσει το παιχνίδι. Ανυπομονώ να παίξω στο Γεντί Κουλέ».

Για τον Νίκο Παπαδόπουλο:

«Ο κόουτς έδειξε ότι με θέλει στην ομάδα. Αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό και αποτελεί μεγάλο κίνητρο».

Και συμπλήρωσε για την Κρήτη:

«Ήμουν δυο χρόνια στα Χανιά και τον Πλατανιά. Μου αρέσει το Ηράκλειο και το νησί. Οι Κρητικοί είναι φιλόξενοι άνθρωποι και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, επικυρώθηκε την Δευτέρα (22/1), με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο με την ομάδα μας, μέχρι το τέλος της περιόδου, με προοπτική ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο.

Ο Θανάσης Ντίνας γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1989 στην Κομοτηνή. Εχει ύψος 1.70 και είναι μεσοεπιθετικός. Έχει αγωνιστεί ακόμη σε Ξάνθη, Ζάκυνθο, Παναχαική, Παναθηναικό, Πλατανιά και Τρίκαλα. Ο Θανάσης Ντίνας την Τρίτη (23/1) θα ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα μας. Θανάση, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ μας!».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 22 Ιανουάριος 2018 12:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep