«Η προσπάθεια στο αμήν»

Βοήθεια από όλους ζήτησε ο αρχηγός του ΟΦΗ, Ανέστης Νάστος.

[googlead][/googlead]

«Αν δεν υπάρχει μια καλύτερη μέρα για τον ΟΦΗ, δεν θα υπάρχει και νόημα». Έκκληση σε όλους να βοηθήσουν τον ΟΦΗ απηύθυνε ο αρχηγός, Ανέστης Νάστος. Μετά τη νίκη (3-1) απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου ο μέσος των «μελανόλευκων» ανέφερε:

«Θα σταθώ λίγο στα ψυχικά αποθέματα των ποδοσφαιριστών, που έχουν απομείνει, μαζί με το προπονητικό τιμ. Αυτή την προσπάθεια που γίνεται για να κρατήσουμε την ομάδα ζωντανή. Νομίζω ό,τι ήταν να κάνουμε το κάναμε και σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ό,τι ίσως να περίμεναν κάποιοι.

Εμείς οι ποδοσφαιριστές είμαστε εδώ για τον ΟΦΗ. Για κανέναν άλλο. Προσπαθούμε μέσα από τη δουλειά, υπερβάλαμε δυνάμεις για το καλό του ΟΦΗ, μόνο γι' αυτό. Έχει φτάσει στο αμήν η προσπάθειά μας για να δούμε μια καλύτερη μέρα.

Δεν θέλω να σταθώ στο οικονομικό. Αν ήταν να έχουμε διαλύσει την ομάδα, θα είχε γίνει. Εμείς ζητάμε να μας λένε δυο λέξεις και αυτά να γίνονται. Αποδείξαμε ότι κάναμε υπομονή, εμείς που μείναμε, χωρίς να κατηγορώ τα παιδιά που φύγανε. Αν δεν υπάρχει μια καλύτερη μέρα για τον ΟΦΗ, δεν θα υπάρχει νόημα. Η ομάδα δεν θα μπορεί να δώσει τον καλύτερο της εαυτό. Αυτό δηλαδή που έκανε τα προηγούμενα παιχνίδια.

Παρά τα προβλήματα κάναμε μια προσπάθεια και το αποδείξαμε. Όσο πιο γρήγορα γίνεται, πρέπει να λυθούν τα προβλήματα. Να συσπειρωθούμε όλοι. Βλέπετε ότι η ομάδα έχει γίνει οικογένεια. Ο κόσμος είναι ένα με εμάς. Όσο πιο γρήγορα γίνει η συσπείρωση, τόσο το καλύτερο για την ομάδα.

Είμαστε μέσα στο στόχο. Είναι κρίμα αυτή η προσπάθεια να χαθεί. Ζητάω συσπείρωση από τους ανθρώπους της ομάδας. Να έρθει μια ισορροπία για να μπορέσει η ομάδα να προχωρήσει. Σε ένα κακό αποτέλεσμα, ίσως αυτό γυρίσει εναντίον μας που γίνεται σήμερα και θα είναι κρίμα. Είμαι υπερήφανος, που είμαι σε αυτήν την ομάδα και σε αυτό το τιμ. Υπερήφανος που συνεργάζομαι και είμαι μέλος σε αυτήν την ομάδα. Θέλω να είμαι δίκαιος γι' αυτό που γίνεται στον ΟΦΗ. Οι παίκτες κάνουμε ό,τι μπορούμε. Ελάτε να μας βοηθήσετε, αυτό είναι το μήνυμα που στέλνω».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 21 Ιανουάριος 2018 22:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep