Κοντά στο δανεισμό του Βαφέα

Ο ΟΦΗ είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Απόλλωνα Σμύρνης για το δανεισμό του Νίκου Βαφέα.

[googlead][/googlead]

Μετά την αποχώρηση του Νίκου Ζιαμπάρη ο ΟΦΗ αναζητεί κεντρικό αμυντικό για να συμπληρώσει καρέ στα στόπερ και όπως φαίνεται καταλήγει στη λύση του Νίκου Βαφέα.

Οπως αναφέρει το gentikoule.gr οι Κρητικοί βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Απόλλωνα Σμύρνης για τον δανεισμό του 21χρονου παίκτη ο οποίος έχει και τέσσερις συμμετοχές σε φιλικούς αγώνες της Εθνικής Ελπίδων.

Ο Βαφέας έπαιξε φέτος μόνο μία φορά στο κύπελλο κόντρα στον Πλατανιά (20/9), ωστόσο το τεχνικό τιμ του ΟΦΗ έχει εικόνα για τις δυνατότητες του, καθώς την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Αγροτικό Αστέρα υπό την καθοδήγηση του Νίκου Καραμπετάκη, σημερινού συνεργάτη του Νίκου Παπαδόπουλου.

Είχε μάλιστα 19 συμμετοχές στη Football League και 3 στο κύπελλο, ενώ την αμέσως προηγούμενη περίοδο (2015-16) μέτρησε 5 εμφανίσεις και 1 γκολ στη δεύτερη κατηγορία με την ίδια φανέλα. Επαιζε άλλωστε στην ομάδα του Ευόσμου από το 2013-14 που προβιβάστηκε από τη Γ' Εθνική στη Football League (είχε μία συμμετοχή τότε πριν συμπληρώσει τα 17 του χρόνια).

Εφόσον οριστικοποιηθεί ο δανεισμός του Βαφέα ο ΟΦΗ θα παισιώσει στη θέση των στόπερ τους Γιάννη Ποτουρίδη, Μανώλη Φαζό και Δημήτρη Κομεσίδη σε μία περίοδο μάλιστα που ο Νίκος Παπαδόπουλος παρατάσσει σύστημα 3-5-2.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep