«Σύννεφα» στο deal

Εμπόδια στις διαπραγματεύσεις για τη μεταβίβαση του 48,84% των μετοχών του Παναιγιαλείου. Προ των πυλών της αποχώρησης ο Κασκαντίρης.

[googlead][/googlead]

Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος είχε ενημερώσει την Κυριακή (14/01) ότι την Τετάρτη (17/01) θα ολοκληρωνόταν η μεταβίβαση του 48,84% των μετοχών από τον Αντώνη Ρέλλα στον Αιγύπτιο, Αλί Μοχάμεντ Χαμπντούν. Ωστόσο, με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί έως και το βράδυ της Τρίτης (16/01) το deal μόνο πιθανό δεν είναι.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τους ενδιαφερόμενους, εμφανίζονται διαρκώς νέα χρέη και το ύψος αυτών δεν έχει καμία σχέση με αυτό που γνώριζαν αρχικά. Τόσο, στο ραντεβού που έγινε τη Δευτέρα (15/01) το βράδυ, όσο και σε αυτό της Τρίτης (16/01) συμφωνία δεν επετεύχθη με τον Ρέλλα. Μάλιστα, το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι εάν έως και το πρωί της Τετάρτης (17/01) δεν γίνει η μεταβίβαση, ο β' αντιπρόεδρος, Δήμος Κασκαντίρης θα παραιτηθεί.

«Μάλλον δεν θέλουν να δώσουν την ομάδα», τονίζεται από την πλευρά των εκπροσώπων του Αιγύπτιου και σημείωναν ότι ο Παναγιώτης Γκουτσίδης για να αποχωρήσει, ζητά 20.000 ευρώ (ρήτρα 15.000 και οφειλόμενα 5.000 ευρώ). Εκτός των άλλων, ο Νίκος Κυριαζόπουλος μετέφερε στις διαπραγματεύσεις, σύμφωνα πάντα με τους ενδιαφερόμενους, ότι πρέπει να διακανονιστεί ένα ποσό των 300 χιλιάδων που έχει δώσει πλην αυτό της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.

Το τοπίο, λοιπόν, θα ξεκαθαρίσει την Τετάρτη (17/01). Εάν μπουν οι υπογραφές, τότε θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία ο Πέτρος Δημητρίου. Σημειώνεται ότι η προπόνηση της Τρίτης (16/01) έγινε υπό τις οδηγίες του Αλέξη Σπυρόπουλου και με τους ποδοσφαιριστές να αναμένουν με αγωνία τις εξελίξεις.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 19 Ιανουάριος 2018 13:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep