«Παίξαμε με φόβο»

Ο Δημήτρης Σπανός δήλωσε ότι ο Άρης στο Αλκαζάρ έκανε λάθη που δεν επιτρέπεται να γίνονται.

Μπορεί να πήρε τη νίκη με 2-0 στο Αλκαζάρ ο Άρης, αλλά ο Δημήτρης Σπανός δεν έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα του. Στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των Θεσσαλονικέων είπε ότι οι παίκτες του έβγαλαν φόβο, κάτι που δεν πρέπει να επαναληφθεί. Αναλυτικά:

Για τον αγώνα:
«Από την αρχή ξέραμε, ότι θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Ήμασταν κακοί για ένα ημίχρονο και παρ΄όλα αυτά είχαμε την συγκέντρωση και την ηρεμία να πετύχουμε δύο γκολ και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι σημαντικό το τρίποντο και πρέπει να διορθώσουμε πράγματα, όπως ένα φόβο που βγάζει ορισμένες φορές η ομάδα.
Στο α΄μέρος ελέγξαμε τον ρυθμό, είχαμε ευκαιρίες στην αρχή και βάλαμε ένα γκολ σε μία στιγμή που δεν έδειχνε ότι θα έχει αυτή την εξέλιξη. Δώσαμε χώρο στο β΄μέρος στον αντίπαλο, κάτι που δεν έπρεπε να γίνει και δεν θα ξαναγίνει. Η νίκη είναι νίκη σε μία δύσκολη έδρα, χωρίς βέβαια πολύ κόσμο, αλλά κόντρα σε μια καλή ομάδα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας βοήθησε. Στο επόμενο ματς, πρέπει να βρούμε το πρόβλημα και να το λύσουμε. Δεν πρέπει να ισορροπούμε σε ένα σκοινί. Σήμερα αδικήσαμε τον εαυτό ματς και δεν πρέπει να ξαναγίνει. Δεν πρέπει να υπάρχουν, ούτε αυτές οι φάσεις που έκανε ο Απόλλων στο μέλλον».

Για το πρόβλημα που θεωρεί ότι υπάρχει:
«Λέγαμε ότι η ομάδα δεν μπαίνει δυνατά. Τελικά το έκανε στην πορεία. Βλέπω μία ομάδα που είναι λίγο φοβισμένη. Ίσως αυτό να μην μπορούμε να το διαχειριστούμε; Δεν νομίζω όμως. Είναι έμπειρα τα παιδιά. Σήμερα… φοβηθήκαμε να παίξουμε, κάναμε συνεχόμενα λάθη, ίσως και το γήπεδο να έφταιγε. Αλλά δεν θα χάσουμε την άνοδο, γιατί είναι κακό ένα γήπεδο».

Για το αν είναι η πίεση που κουβαλάει η ομάδα:
«Οι παίκτες, όπως και ο προπονητής, πρέπει να είναι μαθημένοι στη πίεση. Ίσως να είναι συγκυριακό. Τα παιχνίδια τελειώνουν στο 95΄. Σήμερα έγιναν σοβαρά λάθη. Δεχθήκαμε απειλές από οργανωμένες επιθέσεις κάτι που δεν μας χαρακτηρίζει σαν ομάδα».

Για τη συμμετοχή του Κενάν Μπαργκάν:
«Είμαι ένας άνθρωπος που μπορεί να ακούω πολλά, αλλά εγώ με όλους τους ποδοσφαιριστές έχω άριστη σχέση. Δεν υφίσταται κόντρα και τσακωμός. Απλά κάθε φορά πιστεύω ότι μπορεί ο ένας να μου δώσει κάτι παραπάνω. Πάντα βάζω τους καλύτερους. Εκτιμώ και τον Μπαργκάν και τον Καπνίδη και τον Μιλούνοβιτς και τον καθένα. Ό,τι υπήρχε με τον Κενάν υπάρχει, αλλά, εγώ θέλω μόνιμα τον Μπαργκάν του πρώτου μέρους με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Θεωρώ ότι αδικεί τον εαυτό του, γιατί είναι για μεγάλα πράγματα. Κάποιος θα πρέπει να του μιλήσει μέσα στη ψυχή του. Δεν θα του βάλω δέκα πρόστιμα για να λυθούν όλα. Αυτό που θέλω είναι να βελτιώσω και όχι να διώξω…».

Πηγή: pressaris.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 14 Ιανουάριος 2018 17:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep