Πολυμετοχικότητα με Χριστοδουλόπουλο

Ο Παναιγιάλειος περνά στην επόμενη ημέρα με νέο διοικητικό σχήμα, στο οποίο βασικό πρόσωπο θα είναι ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος.

[googlead][/googlead]

Η λύση για τα προβλήματα που έχει τους τελευταίους μήνες ο Παναιγιάλειος βρίσκεται στο τελικό της στάδιο και απομένουν οι υπογραφές, ώστε να προχωρήσει μια νέα διοίκηση. Ο επιχειρηματίας Νίκος Χριστοδουλόπουλος που έχει δραστηριοποιηθεί σε πολλούς τομείς στην περιοχή του Αιγίου θα αποτελέσει, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, τον συνδετικό κρίκο, ώστε να συγκεντρωθούν άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα να βγει από το αδιέξοδο που έχει μπει.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κλείσει και τυπικά το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών και να ανακοινωθεί το σχήμα με το οποίο θα «τρέξει» η ΠΑΕ. Εκτός από τον Νίκο Χριστοδουλόπουλο θα υπάρχει βοήθεια και από επιχειρηματία από την Αίγυπτο, αλλά και τοπικούς παράγοντες που μπορούν να συμβάλλουν στην λύση των προβλημάτων.

Από τα έμπειρα διοικητικά στελέχη που θα έχουν ενεργό ρόλο στη νέα εποχή για τον Παναιγιάλειο θα είναι και ο Δήμος Κασκαντίρης, αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 11 Ιανουάριος 2018 19:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep