Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πίεση χρόνου

Ο χρόνος πιέζει τους ανθρώπους του Θρασύβουλου που θα πρέπει να βρουν άμεσες λύσεις για την επόμενη ημέρα. Ο χρόνος πιέζει τους ανθρώπους του Θρασύβουλου που θα πρέπει να βρουν άμεσες λύσεις για την επόμενη ημέρα.

Στον Θρασύβουλο η απαίτηση άμεσης λύσης στο οικονομικό πρόβλημα δεν αφήνει πολλά χρονικά περιθώρια για διαπραγματεύσεις.

Τους τελευταίους μήνες ο Θρασύβουλος ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί με τους ποδοσφαιριστές και τις άλλες υποχρεώσεις προς τρίτους να απαιτούν άμεσες λύσεις. Τα περιθώρια, όπως και η υπομονή των ποδοσφαιριστών έχει εξαντληθεί και χρειάζεται άμεσο πέρασμα στην επόμενη ημέρα, αφού υπάρχουν πλέον άνθρωποι που θέλουν να αναλάβουν την ομάδα και τις υποχρεώσεις που έχει.

Η συνάντηση των μετόχων της ΠΑΕ είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (8/6) και σε αυτή θα ενημερωθούν για τις προθέσεις των ανθρώπων που θέλουν να «τρέξουν» στη συνέχεια την ομάδα. Ο Σωτήρης Μασούρης που έχει αναλάβει την τελευταία χρονιά τον δύσκολο ρόλο του προέδρου του Θρασύβουλου δεν είναι ιδιοκτήτης της ΠΑΕ και για να συνεχίσει την προσπάθεια του χρειάζεται την στήριξη ανθρώπων που έχουν την πρόθεση να βοηθήσουν οικονομικά και όχι μόνο.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep