«Είναι βασανιστικό…»

Θετική σκέψη ζήτησε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, ελπίζοντας να βρεθεί κάποια λύση για την «σωτηρία» της ομάδας. 

[googlead][/googlead]

Ο ΟΦΗ «αποχαιρέτισε» τον θεσμό του Κυπέλλου μετά και την δεύτερη ήττα από τον Πανιώνιο αλλά ο αποκλεισμός περνάει σε δεύτερη μοίρα με όλα όσα βιώνει ο σύλλογος. Ο Νίκος Παπαδόπουλος πάντως στην συνέντευξη Τύπου ζήτησε θετική σκέψη, ελπίζοντας να βρεθεί κάποια λύση.

Αναλυτικά: «Στο θεσμό του Κυπέλλου υπάρχουν δύο ματς. Για εμάς θα έλεγα ότι η πρόκριση σε μεγάλο βαθμό κρίθηκε στο πρώτο παιχνίδι, όπου ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον Πανιώνιο και θα έπρεπε να έχουμε σκοράρει, είχαμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά σε ένα λεπτό δεχθήκαμε δύο γκολ, με αποτέλεσμα να έχουμε αυτό το ντεσαβαντάζ για τον επαναληπτικό. 

Ο επαναληπτικός δεν ήταν με τις καλύτερες συνθήκες για εμάς. Δεν είναι πολύ εύκολο για την ομάδα αυτή την στιγμή να αγωνίζεται και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο με τόσο μικρό αριθμό παικτών στο ρόστερ. Θα έλεγα ότι μπήκαμε αρκετά καλά στο παιχνίδι, αλλά ήρθε αυτό το γκολ, που έκρινε το ματς αλλά και την πρόκριση.

Το ευχάριστο για εμάς είναι ότι τελειώσαμε το παιχνίδι χωρίς κάποιο τραυματισμό. Αυτό πραγματικά είχα στο μυαλό μου. Ευτυχώς αυτό έγινε. Καταλαβαίνετε όλοι πόσο σημαντικό είναι να είναι υγιείς όλοι οι παίκτες. Θετικό είναι ότι πήραν χρόνο συμμετοχής και οι δύο μικροί της ομάδας, οι οποίοι έχουν λαμπρό μέλλον. Επίσης το γεγονός ότι επέστρεψε ο Μονιάκης στην ενεργό δράση. 

Εμείς πρέπει να ξεκουραστούμε να δούμε το ματς του Σαββάτου, ελπίζοντας ότι κάτι θα αλλάξει τις επόμενες μέρες. Είναι λίγο βασανιστικό αυτό που γίνεται για όλους μας. Πρέπει να έχουμε θετική σκέψη. Δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο καθώς τον τελευταίο καιρό δεν ασχολούμαστε κυρίως με το ποδόσφαιρο που είναι το αντικείμενό μας. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τακτική, για συστήματα. 

Νομίζω ότι φύγαμε με ψηλά το κεφάλι, προσπαθήσαμε. Βλέπουμε τι θα κάνουμε αύριο. Γιατί εμείς πρέπει να κοιτάμε μέρα, μέρα. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 09 Ιανουάριος 2018 20:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep