Κοιτάζει το μέλλον…

Προτεραιότητα στην υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με τους νεαρούς Πλούμη, Κορέλα και Χατζή δίνουν στην Αναγέννηση Καρδίτσας. 

[googlead][/googlead]

Το παρόν αλλά και το μέλλον κοιτάζουν στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες του FL News οι «κιτρινόμαυροι» πριν από την μεταγραφική τους ενίσχυση, δίνουν προτεραιότητα σε τρία δικά τους «παιδιά».

Τους νεαρούς Νίκο Πλούμη (19, επιθετικός), Κώστα Κορέλα (17, μέσος) και Ανδρέα Χατζή (20, μέσος). Όλοι βρίσκονται στην ομάδα από το καλοκαίρι, ωστόσο, λόγο διαφόρων ζητημάτων που υπήρχαν δεν κατέστη δυνατόν να εκδοθούν τα δελτία τους. Μετά την εξασφάλιση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας αναμένεται να υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια.

Από κει και πέρα στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου η Αναγέννηση θα κινηθεί για την απόκτηση 3-4 παικτών (κεντρικός αμυντικός, δεξί μπακ, εξτρέμ).

Στα της προπόνησης της Δευτέρας (8/1) δεν υπήρξε κάποιο απρόοπτο και άπαντες ήταν στην διάθεση του Γιώργου Βαζάκα. Μάλιστα εν όψει ΑΟ Χανιά Κισσαμικού αναμένεται να είναι έτοιμος και ο Στέλιος Ποζατζίδης.

[googlead][/googlead] 

Last modified onΔευτέρα, 08 Ιανουάριος 2018 19:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep