«Να μην παίζουμε με αυτές τις ψυχές»

Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης δήλωσε ότι αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση στον Παναιγιάλειο, δεν θα μείνει.

[googlead][/googlead]

Ο Παναιγιάλειος άφησε στην άκρη τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και απέσπασε παλικαρίσιο βαθμό στη Δράμα κόντρα στη Δόξα. Ο τεχνικός των Αιγιωτών, Παναγιώτης Γκουτσίδης, υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου ότι αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση, δεν θα μπορέσει να μείνει.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Πολύ σημαντικός βαθμός, ειδικά για τους παίκτες, οι οποίοι πήραν αυτό το αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά. Δεν έχουμε δικαίωμα να παίζουμε με αυτές τις ψυχές. Εάν η διοίκηση δε βρει λύση εγώ δε μπορώ να στηρίξω άλλο αυτή την κατάσταση. Εάν ήμασταν πλήρεις θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες.

Ο Αρναρέλλης είναι ένα εξαιρετικό παιδί, με ταλέντο, δουλευταράς και θα βοηθήσει τη Δόξα. Ο Αθανασίου έχει ποδοσφαιρικό θράσος, ωριμότητα, ταλέντο και αξίζει κάτι παραπάνω. Η Δόξα επανδρώθηκε πολύ αργά με ποιοτικό υλικό. Θέλει χρόνο για να αποκτήσει ομοιογένεια και να δουλέψουν οι μηχανισμοί της».

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Λεωνίδας Σκαρτσίλας, ο οποίος είπε: «Έχουμε άλλα προβλήματα που μας καίνε αυτή τη στιγμή. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, είναι μάγκες, έκαναν κατάθεση ψυχής. Συγχαρητήρια σε όλους. Οι παίκτες έκαναν αυτό που έπρεπε. Είμαστε στην ίδια μοίρα. Το μπαλάκι είναι πλέον στη διοίκηση για να δει τι θα κάνει, ώστε να υπάρχει μέλλον σε αυτή την ομάδα».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 07 Ιανουάριος 2018 20:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep