Χωρίς Χαντί λόγω προσφυγής και Ιορδανίας

Η ΠΑΕ ΟΦΗ σχολίασε επισήμως τις εξελίξεις με τον Άγγελο Χαντί.

[googlead][/googlead]

Δελτίο Τύπου με το οποίο ενημέρωσε επισήμως για τις τελευταίες εξελίξεις με τον Άγγελο Χαντί, που έκανε προσφυγή, εξέδωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ. Σε αυτό ανέφερε:

«Ο Σέρτζιο Λεάλ επέστρεψε και συνεχίζει κανονικά στις τάξεις του ΟΦΗ. Ο Ουρουγουανός μέσος θα συνεχίσει τη θεραπεία του στο Ηράκλειο, καθώς λόγω τραυματισμού δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι του Σαββάτου (6/1, 3μμ), με τον ΑΟΧανιά/Κισσαμικό. Στο μεταξύ, με προπόνηση που έγινε την Πέμπτη (4/1) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ συνέχισε την προετοιμασία του, για το παιχνίδι με τον ΑΟΧανιά/Κισσαμικό στο Γεντί Κουλέ.

Νέα προπόνηση θα γίνει την Παρασκευή το μεσημέρι (3μμ) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, μετά το τέλος της οποίας ο Νίκος Παπαδόπουλος, θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι.

*Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Αγγελος Χαντί, ο οποίος έκανε προσφυγή για τις οφειλές που υπάρχουν προς το πρόσωπο του. Οι άνθρωποι του ΟΦΗ είναι ήδη σε επαφή μαζί του και το θέμα θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα. Ο Χαντί έχει κληθεί ξανά από στην Εθνική ομάδα της Ιορδανίας, για υποχρεώσεις της και θα αναχωρήσει τις επόμενες μέρες, κάτι που ήταν ήδη γνωστό και ο αγωνιστικός σχεδιασμός γινόταν χωρίς αυτόν, μετά το παιχνίδι με τον ΑΟΧανιά/Κισσαμικό».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 05 Ιανουάριος 2018 01:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep