Στη λίστα του Άρη ο Ρούνεϊ!

Τα δεδομένα για τον Ρούνεϊ Βανκεβάι της Βέροιας που βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Αρη.

[googlead][/googlead]

Η παρουσία του Θόδωρου Καρυπίδη στον Αρη εξασφαλίζει στους «κίτρινους» τον άτυπο πρώτο λόγο για παίκτες που ξεπηδούν στο προσκήνιο από τη Βέροια, όπως ο Ρούνεϊ Βανκεβάι.

Στην προκειμένη περίπτωση, πάντως, δεν χρειάζεται κάποια ομάδα να απευθυνεί στη «βασίλισσα» της Ημαθίας για να «καπαρώσει» τον 22χρονο Καμερουνέζο σέντερ φορ (που βρίσκεται στη λίστα του Αρη σύμφωνα με την εφημερίδα Metrosport). Ο παίκτης υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο, οπότε έχει από τώρα το δικαίωμα υπογραφής σε ομάδα της αρεσκείας του εν όψει του καλοκαιριού που μένει ελεύθερος.

Η Βέροια θα έχει λόγο σε αυτή την ιστορία μόνο αν θελήσει κάποια ομάδα να εντάξει τον τρέχοντα μήνα στο δυναμικό της τον Ρούνεϊ Βανκεβάι.

Ζητούμενο, πάντως, για τον ίδιο είναι να κάνει το άλμα προς τη Super League τη σεζόν 2018-19, όπως έγραψε το FL News στις 23 Δεκεμβρίου, οπότε η προοπτική του πρωτοπόρου Αρη (που έχει τα φόντα να ανέβει) καλύπτει τα «θέλω» του.

Θυμίζουμε ότι ο Ρούνεϊ Βανκεβάι έχει πετύχει 4 γκολ σε 9 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο την τρέχουσα σεζόν με τη φανέλα της Βέροιας.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep