«Δρομολογούνται αποπληρωμές»

Η ενημέρωση της Αναγέννησης Καρδίτσας για την άφιξη Μίλερ και τις πληρωμές.

[googlead][/googlead]

Το Fl News σας ενημέρωσε στο ρεπορτάζ της Παρασκευής (29/12) σχετικά με την άφιξη του Κλάους Μίλερ στην Καρδίτσα και για την προσπάθεια εξασφάλισης ενημεροτήτων. Η ΠΑΕ εξέδωσε δελτίο Τύπου γι' αυτό, στο οποίο μεταξύ άλλων ανέφερε πως «τις επόμενες ημέρες δρομολογούνται αποπληρωμές» για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Συγκεκριμένα, αναφέρονται τα εξής:
«Στην Καρδίτσα βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης (28/12) ο κ. Κλάους Ντίτερ Μίλερ για να διευθετήσει μία σειρά από διαδικαστικές και οικονομικές υποθέσεις.

Ο κ. Μίλερ προχώρησε στην τακτοποίηση οικονομικών υποχρεώσεων προς την Εφορία και το ΙΚΑ προκειμένου η ΠΑΕ Αναγέννηση να είναι καθόλα συνεπής με υπηρεσίες που διασφαλίζουν τη δυνατότητα δραστηριότητας κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αλλά και τη διοικητική της σταθερότητα.

Επίσης, ο κ. Μίλερ πραγματοποίησε επαφές με επιχειρηματίες της περιοχής οι οποίοι συνεργάζονται με την ομάδα μας και αποτελούν αρωγοί της προσπάθειάς της, εκπληρώνοντας οικονομικές συμφωνίες που αφορούν λειτουργικές της ανάγκες (σίτιση, στέγαση, ναύλωση λεωφορείων κ.α.).

Παράλληλα, υπήρξε συνάντηση με το αγωνιστικό τμήμα όπου εκφράστηκε η ικανοποίηση για το βαθμό της προσπάθειας που γίνεται και την κατανόηση σε οικονομικές εκκρεμότητες, οι οποίες, παρά τη σοβαρή έλλειψη επιχορηγήσεων, δεν έχουν αμεληθεί και στις επόμενες ημέρες δρομολογούνται αποπληρωμές και στην προκείμενη περίπτωση.

Τονίστηκε με έμφαση η τίμια προσπάθεια που καταβάλλεται από τη διοίκηση ώστε να δοθεί συνέχεια στην υπερήφανη πορεία που διαγράφεται με κόπο και ιδρώτα από το προπονητικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές, στοιχείο που άλλωστε αναγνωρίζει ο κόσμος της ομάδας, με την ηθική και υλική στήριξή του όλο αυτό το διάστημα».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 30 Δεκέμβριος 2017 09:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep