Παρασκευή… κοντή γιορτή

Εκπνέει την Παρασκευή (29/12) η νέα προθεσμία της διοίκησης του Παναιγιάλειου στους παίκτες για πληρωμές. «Πάγωσε» της πολυμετοχικότητας.

[googlead][/googlead]

Το κλίμα προβληματισμού καλά κρατεί στην ομάδα του Παναιγιάλειου. Οι παίκτες παραμένουν με… άδειες τσέπες, ενώ την Παρασκευή (29/12) εκπνέει η νέα προθεσμία που ζήτησε η διοίκηση προκειμένου να προχωρήσει σε πληρωμές. Φυσικά αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιδράσεις από τους «μελανόλευκους».

Σημειωτέον ότι όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «protionline.gr», το προγραμματισμένο ραντεβού των Ρέλλα, Κυριαζόπουλου με Αιγιώτες επιχειρηματίες δεν πραγματοποιήθηκε. Επικεφαλής αυτών επικοινώνησε με τον πρώτο, ο Ρέλλας του μετέφερε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ότι θα τον καλέσει πίσω, κάτι που δεν έγινε, με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να μην μιλήσουν εκ νέου... Προφανώς και ο Ρέλλας έχει στα υπόψη άλλη λύση, γι' αυτό και «πάγωσε» το όλο ζήτημα.

Στα της προπόνησης, την Πέμπτη (28/12) λόγω έντονης βροχόπτωσης αυτή πραγματοποιήθηκε σε γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα. Από αυτή απουσίασαν οι Κριστέτο και Κάναλς, ωστόσο αναμένεται την Παρασκευή να βρίσκονται στο Αίγιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως την Κυριακή (31/12) το πρωί θα πραγματοποιηθεί εσωτερικό δίτερμα με την ομάδα Κ-19 και στην συνέχεια θα δοθεί ρεπό για την Πρωτοχρονιά. Η επιστροφή έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Τρίτης (02/01).

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 28 Δεκέμβριος 2017 20:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep