Κύμα φυγής!

Εκτός του Κουσκουνά που έκανε προσφυγή, απουσίαζαν αδικαιολόγητα από την προπόνηση του ΟΦΗ και οι Λεάλ, Ορτέγκα, Κουτσιανικούλης.

[googlead][/googlead]

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ μπορεί με επιστολή τους να γνωστοποιούσαν πρόσφατα ότι θα περιμένουν λύση στα προβλήματα μετά την επιστροφή τους στο γήπεδο, όμως το κύμα φυγής δεν αποτράπηκε. Μετά τον Νίκο Κουσκουνά που κατέθεσε προσφυγή και αποτελεί παρελθόν, το ίδιο αναμένεται να πράξουν και οι Λεάλ, Ορτέγκα, Κουτσιανικούλης, αφού δεν έδωσαν το «παρών» στο γήπεδο την Πέμπτη (28/12)!

Οι Μάρτος, Χαντί, επίσης, έλειπαν, όμως αυτοί έχουν εξασφαλίσει άδεια σύμφωνα με την ΠΑΕ, αλλά όλοι οι υπόλοιποι με την κίνησή τους αυτή έδειξαν πως έχουν επιλέξει τον δρόμο της φυγής και σύντομα θα διεκδικήσουν νομικά τα οφειλόμενα.

Όπως σχολίασε η ΠΑΕ: «Οι παίκτες του ΟΦΗ και το τεχνικό επιτελείο, είχαν συμφωνήσει, πριν την άδεια των Χριστουγέννων να περιμένουν την Γενική Συνέλευση, προκειμένου να καθορίσουν η στάση τους, απέναντι στις οφειλές που υπάρχουν προς το πρόσωπο τους. Ωστόσο, από ό,τι φαίνεται, κάποιοι παίκτες αποφάσισαν διαφορετικά».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 28 Δεκέμβριος 2017 17:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep