«Σαν... τρίποντο ψυχολογίας»

Σημάδια αγωνιστικής προόδου βλέπει στον Παναιγιάλειο ο τεχνικός του Παναγιώτης Γκουτσίδης- Σταματής: «Ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι». 

[googlead][/googlead]

Στην σημασία του βαθμού της ισοπαλίας κόντρα στον Άρη στάθηκε ο Παναγιώτης Γκουτσίδης. Ο τεχνικός του Παναιγιάλειου στην Συνέντευξη Τύπου τόνισε πως θα βοηθήσει πολύ στον ψυχολογικό τομέα τους παίκτες του.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του: «Πραγματικά σήμερα ήταν ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια. Ένα μεγάλο όνομα με μεγάλη δυναμική και εξαιρετικούς παίκτες, που από το τίποτα μπορούν να βάλουν γκολ. Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Περιορίσαμε τον Άρη και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πρώτος στόχος είναι να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε. Είπα στα παιδιά ότι είναι ένας βαθμός αλλά σαν τρίποντο ψυχολογίας. Εύχομαι στον Άρη καλή συνέχεια και να κατακτήσει το πρωτάθλημα». 

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην πρόοδο που παρουσιάζει η ομάδα του επί των ημερών του: «Πραγματικά είμαι πολύ ευχαριστημένος που η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου έβγαλε πράγματα. Στο αμυντικό μας παιχνίδι έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ, και αυτό που μας μένει είναι το επιθετικό κομμάτι, κυρίως στη κατοχή και τη μεταφορά μπάλας. Οι ευκαιρίες όλες χάνονται και όλες μπαίνουν». 

Τους ποδοσφαιριστές του Παναιγιάλειου εκπροσώπησε στην Συνέντευξη Τύπου, ο Ανδρέας Σταματής, ο οποίος αναφέρθηκε στο καλό «διάβασμα» του αντιπάλου: «Ήταν ένα δύσκολο ματς. Το ξέραμε ότι παίζουμε με το πρωτοπόρο του πρωταθλήματος αλλά ήμασταν καλά διαβασμένοι. Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα και απειληθήκαμε μόνο με στημένες φάσεις. Θα μπορούσαμε στο τέλος να πάρουμε το παιχνίδι αλλά είμαστε ευχαριστημένοι με το 0-0. Τώρα στη διακοπή θα βελτιώσουμε κάποια πράγματα ώστε να έχουμε μια συνέχεια που αρμόζει στο ρόστερ και στην ιστορία της ομάδας».

ΠΗΓΗ: Allaboutaris.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 20 Δεκέμβριος 2017 18:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep