«Αλλο ματς τώρα με τη Βέροια»

Τι ανέφερε στους παίκτες του Αιγινιακού ο κόουτς Κώστας Νικολαΐδης για το νέο συναπάντημα με τη Βέροια.

[googlead][/googlead]

Για τρίτη φορά στη διάρκεια της φετινής σεζόν θα συναντηθούν σε επίσημο ματς ο Αιγινιακός με τη Βέροια, αλλά ο Κώστας Νικολαΐδης επεσήμανε στους παίκτες του ότι το προσεχές συναπάντημα των δύο ομάδων (20/12, 15:00, «Γ. Παραλυκίδης») είναι διαφορετικό σε μεγάλο βαθμό από τα προηγούμενα.

«Είναι σφιχτή ομάδα, στιβαρή. Ειδικά στον άξονα έχει καλούς παίκτες. Θα γίνει ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Και η Βέροια και εμείς έχουμε ανεβάσει την απόδοσή μας, έχουμε παρουσιάσει σημαντικότατη βελτίωση σε σχέση με τα παιχνίδια κυπέλλου τον Αύγουστο. Τωρα είναι εντελώς διαφορετικό ματς» ανέφερε ο Κώστας Νικολαΐδης στην ομιλία του.

Μάλιστα, την Κυριακή 17/12 είχε την ευκαιρία να «κατασκοπεύσει» δια ζώσης τη Βέροια στην Ημαθία ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας (1-0).

Το ευχάριστο για τον κόουτς είναι πως συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων από τη Δευτέρα 18/12 οι Σάββας Τοπαλίδης και Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου (που ξεπέρασαν τραυματισμούς), οπότε το απουσιολόγιο είναι λευκό.

Οπως έχει καθιερωθεί στα εντός έδρας παιχνίδια η αποστολή θα ανακοινωθεί λίγες ώρες πριν από τη σέντρα.

Να σημειωθεί ότι στο κύπελλο ο Αιγινιακός είχε προκριθεί σε βάρος της Βέροιας με εντός έδρας νίκη 1-0 και ήττα 2-1 στην Ημαθία.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep